about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

شرکت کره ای LG تصمیم گرفته است تا اولین تلوزیون تاشوی خود را به بازار عرضه کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت ال جی اعلام کرده است که اولین تلوزیون تاشوی خود در دنیا را به فروش خواهد گذاشت. البته ال جی این تلوزیون را در مدل های مختلف عرضه خواهد کرد. 
این تلوزیون 65اینچی با نام LG Signature OLED R هم اکنون در 7 فروشگاه لوازم الکترونیکی در کره جنوبی به فروش می رسد.
قیمت این تلوزیون، بیش از 87000 دلار است.


این تلوزیون، بر روی یک پنل OLED ساخته شده است که ال جی آن را نوآورانه ترین پیشرفت در فناوری ساخت تلوزیون توصیف می کند.


این پنل به دلیل قابلیت انعطاف پذیری که دارد، می تواند به صورت کامل و نیمه کامل جمع شود و به داخل برود. 
با ساخت این تلوزیون زیبا و ظریف، کاربران دیگر محدویت های مربوط به دیوار را تجربه نخواهند کرد و  می توانند با حذف یک صفحه بزرگ مشکی خاموش، محیط زندگی خود را مطبوع و شکیل تر کند.
شرکت ال جی این امکان را به مشتریان داده است تا آن ها بتوانند پایه آلومینیومی این تلوزیون را به صورت های مختلف طراحی و شخصی سازی کنند. 
مشتریان همچنین می توانند کاور اسپیکر آن را از میان 4 رنگ انتخاب کنند.


همانطور که انتظار می رفت، ال جی مسیری سختی را برای عرضه این محصول طی کرده است.  ال جی سال 2018 برای اولین بار از طرح اولیه آن رونمایی کرد و قرار بر آن بود که تا بهار 2019 این محصول را به بازار عرضه کند.
اما برنامه های شرکت به درستی پیش نرفت و آنها نتوانستند این محصول را در تاریخ تعیین شده عرضه کنند.


اما حالا زمان آن رسیده است....


 

منبع:

تازه ترین ها
تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.