about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

وای‌فای رایگان در نجف، کربلا و کاظمین

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اپراتور همراه اول از نصب آنتن‌های وای‌فای در نقاط زیارتی کشور عراق ازجمله نجف، کربلا و کاظمین و نیز در مسیر راهپیمایی زائران اربعین برای برقراری ارتباطات اینترنت خبر داد.
در این دیدار، وحید صدوقی مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه این اپراتور در اربعین امسال برای زائران حرم اباعبدالله الحسین (ع) سرویس وای فای رایگان در نظر گرفته است اظهار داشت: علاوه بر مشترکان اپراتور اول به‌صورت خاص، مشترکان سایر اپراتورهای عراقی و ایرانی ازجمله ایرانسل و رایتل نیز می‌توانند به‌صورت موردی از سرویس وای فای همراه اول که در نقاط زیارتی نجف، کربلا و کاظمین و در مسیر راهپیمایی اربعین در نظر گرفته‌شده است، به‌صورت رایگان استفاده کنند.
وی با اشاره به راه‌اندازی سرویس وای‌فای گفت: برنامه سال جاری تجهیز ۲۵ هزار نقطه سرویس وای فای در کشور است.
صدوقی با اشاره به همکاری وزیر ارتباطات عراق و مدیران دو اپراتور آسیاسل و زین عراق برای ارتباط رسانی به زائران اربعین حسینی اظهار داشت: از ۳ سال پیش که تدابیر ویژه‌ای برای رفاه حال زائران کربلا در ایام اربعین از سوی اپراتورهای ایرانی و عراقی صورت می‌گیرد؛ هرساله کیفیت خدمات ارتباطی بهتر می‌شود.
مدیرعامل همراه اول اضافه کرد: سال گذشته حدود یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار سیم‌کارت روشن همراه اول در عراق به ثبت رسید و پیش‌بینی می‌شود امسال این تعداد به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار برسد.
در این دیدار وزیر ارتباطات عراق نیز با تشکر از همکاری‌های مطلوب و ارائه خدمات گسترده به زائران، بر موضوع تضمین کیفیت خدمات مکالمه و دیتا تأکید کرد.
وی با هیات همراه خود، از مرکز عملیات شبکه Noc همراه اول بازدید کرد.

 

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.