about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

متا در واکنش به تصویب لایحه جدید دولت کانادا، به زودی دسترسی برخی کاربران این کشور برای ارسال محتوای خبری در فیسبوک و اینستاگرام را قطع خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از سی‌بی‌سی، متا به زودی دسترسی برخی کاربران کانادایی فیسبوک و اینستاگرام برای ارسال محتوای خبری در هر دو پلتفرم قطع خواهد کرد.

این اقدام، که متا روز پنجشنبه در یک پست وبلاگی آن را اعلام کرد، در واکنش به تصویب لایحه C-18، (قانون خبر آنلاین) صورت می‌گیرد. این لایحه غول‌های فناوری را ملزم می‌کند در صورت بازنشر اخبار یا محتوای متعلق به رسانه‌های کانادایی، به آن‌ها هزینه پرداخت کنند. 

فیسبوک اعلام کرده است که در صورت تبدیل این لایحه به قانون، مجبور خواهد شد محتوای خبری را در پلتفرم‌های خود در کانادا مسدود کند؛ اتفاقی که ممکن است به محض بررسی این لایحه در ماه جاری در سنا اتفاق بیفتد.

متا گفت: «در حالی که برای پیروی از قوانین آماده می‌شویم، امروز اعلام می‌کنیم که آزمایش‌هایی را روی هر دو پلتفرم آغاز خواهیم کرد که برخی از کاربران و ناشران را از مشاهده یا اشتراک‌گذاری برخی محتواهای خبری در کانادا محدود می‌کند.»

بین یک تا پنج درصد از 24 میلیون کانادایی که از فیسبوک یا اینستاگرام استفاده می کنند، در این آزمایش که قرار است به زودی آغاز شود، شرکت داده می شوند.

این آزمایش به این معنی است که کاربر پیوندهایی به مقالات یا ویدیوهای ناشران اخبار را در هیچ کجای خوراک خبری خود نخواهد دید. همچنین اشتراک گذاری چنین محتوایی با افراد دیگر مسدود می شود. ناشران اخبار می توانند پیوندهای خبری و محتوا را پست کنند، اما برخی از آنها در کانادا قابل مشاهده نیستند.

منبع:

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.