about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

انتشار شده در تاریخ

واقعه‌ای تاریخی به نام استاکس نت

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ تکرار اتهامات کسل‌کننده غربی‌ها، ظاهراً به دستور کار روزانه رسانه‌های جهان تبدیل شده است؛ موضوعاتی که هیچ مسئله تازه‌ای در آن‌ها به چشم نمی‌خورد. به‌تازگی نیز، یک رسانه غربی، ضمن تکرار اتهامات چند ماه اخیر غربی‌ها به ایران و سپاه پاسداران، حمله تاریخی استاکس نت را یک درس تاریخی برای طراحان آن و سبب پیدایش راهکارهای تازه، پیش روی مقامات ایرانی قلمداد کرده است. در بخشی از مقاله منتشر شده توسط این رسانه آمده است:


«چند سال پیش بود که انتقال یک ویروس به‌وسیله حافظه فلش به تأسیسات هسته‌ای نطنز، سبب ازکارافتادن بخشی از این تأسیسات راهبردی در جمهوری اسلامی ایران شد. نحوه عملکرد این کرم رایانه‌ای به‌گونه‌ای بود که سبب شد تا تهران، مجبور به تعویض بخشی از سانتریفیوژهای خود شود.
در خلال حمله به ایران، اتفاقاتی رخ داد که طراحان حمله، برای آن‌ها برنامه‌ریزی نکرده بودند. در آن زمان، جرقه‌ای در ذهن ایرانی‌ها زده شد تا توان سایبری خود را ارتقاء بدهند و ضمن دفاع از تأسیسات خود، با دشمنانشان نیز در این فضا به مقابله بپردازند. حال این توان سایبری به جایگاهی رسیده است که ایران جزو شش کشور برتر، در توان سایبری محسوب می‌شود. سایر ابرقدرت‌های سایبری جهان، آمریکا، اسرائیل، بریتانیا، روسیه و چین هستند؛ اما تنها یک چیز است که ایران را از جمع این قدرت‌ها متمایز می‌کند و آن سیاست ایرانی‌ها در پیشبرد اهداف است.
مواردی که در این میان، سبب شده است تا ایران به کشوری متمایز تبدیل شود، به چند دسته تقسیم‌بندی می‌شوند. مورد اول، جنبه داخلی برنامه سایبری ایران است. البته در این موارد، مشابهت‌هایی هم با چین و روسیه وجود دارد. در گزارشی که اخیراً فایننشال تایمز منتشر کرده است، به این موضوع اشاره شده که در اصل جنبه داخلی برنامه سایبری ایران، شامل فعالیت هکرهایی می‌شود که تحت نظر فرماندهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، فعالیت می‌کنند. سپاه ایران، در شبکه‌های اجتماعی و وبگاه‌های مختلف فعال هستند و چنانچه هر واژه‌ای از جانب مخالفان به گوش برسد، اولین کسانی که با خبر شوند، آن‌ها هستند. این موضوع، باعث می‌شود تا سپاه پاسداران از بروز یک جنبش سبز دیگر در ایران، نظیر آنچه در سال 2009 اتفاق افتاد، جلوگیری کنند.
این گروه از هکرها، همچنین کمک می‌کنند تا صدای رژیم ایران در جهان، بهتر و بلندتر شنیده شود. یکی از واحدهای این هکرها، شبه‌نظامیان بسیجی هستند. شورای سایبری بسیج، در اصل برای یکپارچه‌سازی هکرها، تحت فرماندهی سپاه پاسداران ایران تشکیل شده است. گروه دومی که در این زمینه، با هکرهای ایرانی همکاری می‌کنند، متحدان منطقه‌ای ایران هستند. ایران تنها، مهمات متحدان منطقه‌ای خود را فراهم نمی‌کند و در تلاش است تا توانایی‌های سایبری را نیز همانند مهمات به آن‌ها انتقال دهد. همچنین برنامه سایبری ایران، بر اساس مقابله اهل سنت و اهداف غربی در داخل و خارج، تنظیم شده است.»

لازم به ذکر است که چنین اتهاماتی از سوی غربی‌ها، تازگی ندارد و تقریباً هر چند روز یک‌بار، توسط رسانه‌ها تکرار می‌شود، اتهاماتی که هر روز تلاش می‌کند تا ایران و در رأس اتهامات، سپاه پاسداران را به تهدیدی سایبری برای جهانیان تبدیل کرده و زمینه‌های انجام اقدام بین‌المللی و درنهایت تحریم سایبری را در سطح جهانی فراهم کند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.