about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کوالکام در یکی از نبردهای خود با اپل پیروزی بزرگی به دست آورده است. دادگاهی در چین دستور مقدماتی برای ممنوعیت واردادت و فروش برخی آیفون ها در این کشور را صادر کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ گوشی هایی که این موضوع شامل حال آنها شده آیفون های 10، 8 و 8 پلاس و مدل های قدیمی تر تا آیفون 6 اس هستند. بر اساس گفته های دادگاه اپل 2 پتنت متعلق به کوالکام را نقض کرده است. این موارد شامل روشی برای تغییر دادن اندازه تصاویر و حرکت بین اپ های مختلف در صفحات لمسی هستند. به این ترتیب اپل به سادگی می تواند با ارائه آپدیت های نرم افزاری از حکم دادگاه بگریزد. کوالکام از بیش از یک سال قبل به دنبال اعمال چنین محدودیت هایی برای فروش آیفون در چین بوده است.

پتنت های مورد بحث نرم افزاری هستند و این شرک معتقد است که در iOS 12 آنها را نقض نکرده است و به عبارتی این نسخه از درگیری این چنینی در مورد پتنت ها جلوگیری می کند. علاوه بر این اپل بیانیه ای را صادر کرده است:

«تمامی مدل های آیفون همچنان برای مشتریان چینی در دسترس هستند»

محدودیت های اخیر شامل آیفون های جدیدتر XS Max و XS و نیز XR نمی شوند. این تنها موردی نیست که کوالکام تقاضای جلوگیری از فروش آیفون ها را خواستار شده است. در مورد گوشی هایی که در ایالات متحده به فروش می روند هم کوالکام چنین درخواستی دارد اما در آن سوی دنیا فعلاً بخت با اپل یار بوده و هنوز چنین محدودیت هایی اعمال نشده است.

از سوی دیگر اپل هم بارها شکایاتی را علیه کوالکام مطرح کرده است. این شرکت معتقد است که کوالکام تلاش می کند قیمت های محصولات خود را به طور غیر منطقی بالا نگه دارد. در مورد دیگری کوالکام اپل را به سرقت کدهای منبع متعلق به خود و تحویل آنها به رقیب، یعنی اینتل متهم کرده بود.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.