about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

کوالکام در یکی از نبردهای خود با اپل پیروزی بزرگی به دست آورده است. دادگاهی در چین دستور مقدماتی برای ممنوعیت واردادت و فروش برخی آیفون ها در این کشور را صادر کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ گوشی هایی که این موضوع شامل حال آنها شده آیفون های 10، 8 و 8 پلاس و مدل های قدیمی تر تا آیفون 6 اس هستند. بر اساس گفته های دادگاه اپل 2 پتنت متعلق به کوالکام را نقض کرده است. این موارد شامل روشی برای تغییر دادن اندازه تصاویر و حرکت بین اپ های مختلف در صفحات لمسی هستند. به این ترتیب اپل به سادگی می تواند با ارائه آپدیت های نرم افزاری از حکم دادگاه بگریزد. کوالکام از بیش از یک سال قبل به دنبال اعمال چنین محدودیت هایی برای فروش آیفون در چین بوده است.

پتنت های مورد بحث نرم افزاری هستند و این شرک معتقد است که در iOS 12 آنها را نقض نکرده است و به عبارتی این نسخه از درگیری این چنینی در مورد پتنت ها جلوگیری می کند. علاوه بر این اپل بیانیه ای را صادر کرده است:

«تمامی مدل های آیفون همچنان برای مشتریان چینی در دسترس هستند»

محدودیت های اخیر شامل آیفون های جدیدتر XS Max و XS و نیز XR نمی شوند. این تنها موردی نیست که کوالکام تقاضای جلوگیری از فروش آیفون ها را خواستار شده است. در مورد گوشی هایی که در ایالات متحده به فروش می روند هم کوالکام چنین درخواستی دارد اما در آن سوی دنیا فعلاً بخت با اپل یار بوده و هنوز چنین محدودیت هایی اعمال نشده است.

از سوی دیگر اپل هم بارها شکایاتی را علیه کوالکام مطرح کرده است. این شرکت معتقد است که کوالکام تلاش می کند قیمت های محصولات خود را به طور غیر منطقی بالا نگه دارد. در مورد دیگری کوالکام اپل را به سرقت کدهای منبع متعلق به خود و تحویل آنها به رقیب، یعنی اینتل متهم کرده بود.

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/12 - 11:25- هوش مصنوعي

راه‌اندازی محیط نظارتی هوش مصنوعی در مراکز درمانی لندن

لندن یک محیط نظارتی هوش مصنوعی برای نوآوری‌های خدمات درمانی ملی راه‌اندازی می‌کند.

جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.