about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

واحد جدید اطلاعاتی ناتو علیه حملات سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ مسئولان نظامی سازمان پیمان آتلانتیک شمالی معتقدند، عدم به اشتراک‌گذاری اطلاعات بین اعضای ناتو، ضعف بزرگ این سازمان محسوب می‌شود و برای برطرف کردن این ضعف و مقابله با تهدیداتی از قبیل حملات سایبری، باید یک واحد برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات، در این سازمان تأسیس شود. اونا لانجسکو (Oana Lungescu)، سخنگوی ناتو، با اشاره به ارزش بالای اطلاعات، گفت: "اطلاعات برای مقابله با بسیاری از چالش‌های امنیتی از قبیل تروریسم، حملات سایبری یا حملات هیبریدی؛ ضروری است."

قرار است از تمامی منابع فنی و انسانی برای جمع‌آوری اطلاعات در واحد جدید استفاده شود. به ادعای رسانه‌های آمریکایی، کلیه اعضای ناتو، دسترسی یکسانی به اطلاعات و تحلیل‌های واحد اطلاعاتی موردنظر خواهند داشت.

به گفته رسانه‌های آمریکایی، اعلام تأسیس این واحد، در اجلاس جدید رهبران ناتو صورت خواهد گرفت. اجلاس موردنظر قرار است به زودی و با حضور اوباما، در ورشو، پایتخت لهستان برگزار شود. به ادعای برخی از اعضای ناتو، دلیل رخ دادن حوادث تروریستی پاریس و بروکسل، نبود یک سامانه مناسب برای به اشتراک‌گذاری اطلاعات بین کشورهای اروپایی بوده است. رسانه‌های آمریکایی مدعی هستند از جمله دیگر اهداف تشکیل واحد اطلاعاتی جدید، مقابله با تهدید رو به رشد روسیه و داعش است.

بسیاری از سیاست‌مداران اروپایی، تأسیس بخش جدید ناتو را یک نگرانی برای حریم خصوصی قلمداد کرده و با تأسیس آن مخالف‌اند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.