about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

انتشار شده در تاریخ

واتس اپ ارز دیجیتال ارائه می‌کند

فیس بوک به زودی ارز دیجیتال خود را برای کاربران واتس اپ عرضه می کند. این ارز برای کاربران هندی عرضه خواهد شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ فیس بوک قصد دارد ارز دیجیتال خود را برای کاربران پیام رسان«واتس اپ» ارائه کند.

 نخستین بار در ماه می گزارش شد فیس بوک پس از تغییراتی در ساختار مدیریت این شرکت مشغول کار روی تولید ارز مجازی است.

 درهمین راستا اکنون به نظر می رسد این شبکه اجتماعی قصد دارد ارز دیجیتال« استیبل کوین» را عرضه کند. این ارز دیجیتال قرار است برای کاربران  واتس اپ در هند ارائه شود. «استیبل کوین» یا سکه پایدار ارز دیجیتالی است که هدف آن حفظ ارزش سرمایه است.

 منابع آگاه از این امر ادعا می کنند فیس بوک قصد دارد برای عرضه ارز دیجیتال خود روی بازار«حواله های  مالی» در هند تمرکز کند. در این بازار بیش از ۲۰۰ میلیون نفر از پیام رسان واتس اپ استفاده می کنند. اما هنوز راه زیادی تا ارائه سکه ها باقی مانده است.

سخنگوی فیس بوک در همین راستا به ایندپندنت گفت:  فیس بوک هم مانند بسیاری از شرکت های دیگر مشغول بررسی راه هایی برای استفاده از فناوری بلاکچین است. درهمین راستا یک گروه کوچک مشغول بررسی کاربردهای مختلف آن هستند.

البته هیچ جزئیات دیگری درباره این پروژه ارائه نشده است.

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.