about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هک 7 روزنامه بزرگ سوئد

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ ژانت گوستافدوتر، رئیس انجمن ناشران سوئد ضمن ابراز تأسف این حرکت هکرها را بسیار خطرناک و علیه دموکراسی در این کشور خواند و آن را تقبیح کرد.

تاکنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله سایبری را بر عهده نگرفته است.

هکرها با استفاده از روش DDOS  و های‌جک کردن صدها کامپیوتر، از ساعت 8 شب الی 11 شب  توانستند وب‌سایت‌های 7 روزنامه معروف به نام‌های «  Dagens Nyheter ، Svenska Dagbladet، Expressen، Aftonbladet، Dagens Industri، Sydsvenskan   وHelsingborgs Dagblad » را از کار بیندازند.

پلیس همراه با نیروهای امنیتی دست به تحقیقات گسترده دراین‌باره زده تا عاملان حمله را پیدا کنند و تنها چیزی که تاکنون پیداکرده‌اند پیام‌های ارسال‌شده از یک حساب کاربری بنام J@_notJ در توئیتر است که حکومت و رسانه‌ها را هفته پیش تهدید به هک کرده بود.

ساعتی پس از حمله نیز پیامی مبنی بر اینکه:«این نتیجه پروپاگاندای غلطی است که منتشر می‌کنید» در فضای مجازی و روی توئیتر منتشر شد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.