about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

سازمان جاسوسی اسرائیلی شین‌بت اعلام کرد که تلفن‌های همراه اعضای پارلمان رژیم صهیونیستی هک شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شبکه تلویزیونی اسرائیل اعلام کرد که ارتباطات 15 نفر از اعضای حزب یِش آتید (Yesh Atid)، از جمله یائیر لاپید (Yair Lapid)، رهبر حزب، در پارلمان رژیم صهیونیستی موسوم به کنست (Knesset) به دلیل عدم دسترسی به حساب‌های واتس‌اپ مختل شد.

متعاقباً، آژانس امنیتی جاسوسی شین‌بت (Shin Bet)، موسوم به شاباک (Shabak)، تحقیقاتی را در مورد این هک آغاز کرده است.

وب‌سایت‌های رسمی اسرائیل و حساب‌های شخصی رسانه‌های اجتماعی در معرض چندین موج هک قرار گرفته‌اند که اکانت‌های رسانه‌های اجتماعی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر را نیز هدف قرار داده است.

پیش از این، گروه هکری سودان ناشناس (Anonymous Sudan)، یک حمله سایبری بزرگ را انجام داد که منجر به اختلال در خدمات چندین سایت رسمی اسرائیل شد. این گروه با موفقیت وب‌سایت‌های دانشگاه تل‌آویو، شرکت آب اسرائیل معروف به مکوروت (Mekorot) و روزنامه اورشلیم پست را مختل کرد.

این گروه حتی مؤسسه اطلاعات و عملیات‌های ویژه جاسوسی موسوم به موساد را هدف قرار داد.

به گفته کارشناسان، در ماه آوریل سال جاری، اسرائیل بزرگ‌ترین حمله سایبری خود را در چند سال اخیر تجربه کرد که منجر به حذف بیش از 60 وب‌سایت و از دست رفتن خدمات آنها شد. هکرها همچنین تبلیغات و شعارهای ضد صهیونیستی را در صفحات وب‌سایت‌های نقض شده بارگذاری کردند.

گنبد آهنین سایبری ناکارآمد

در پی افزایش حملات سایبری علیه وب‌سایت‌های اشغالگر اسرائیل، رونن بار (Ronen Bar)، رئیس شین‌بت گفت : «تل آویو در حال توسعه سیستم گنبد آهنین سایبری جهانی با همکاری تعدادی از کشورها برای شناسایی تهدیدها با استفاده از هوش مصنوعی (AI) است. 

رادیو تلویزیون اسرائیلی «i24NEWS» به نقل از بار در کنفرانس سالانه بین‌المللی هفته سایبری به میزبانی دانشگاه تل‌آویو ادعا کرد :

«گنبد آهنین، که شین‌بت در حال توسعه آن در فضای سایبری است، در حال برداشتن اولین گام‌های خود است؛ برخی اتحادها در حال شکل‌گیری هستند.»

بار گفت :

«رژیم غاصب هم اکنون با تعدادی از کشورهای مهم در این زمینه همکاری می‌کند و ما شاهد شکل‌گیری گنبد آهنین سایبری جهانی هستیم. شین‌بت به طور مؤثر از فناوری هوش مصنوعی برای جلوگیری از تهدیدات استفاده می‌کند و فناوری هوش مصنوعی به طور طبیعی در دستگاه اقدامات متقابل شین‌بت ادغام شده است. شین‌بت معتقد است که پیروزی در این جنگ با چوب و سنگ غیرممکن است.»

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.