about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

هک کنسول پلی استیشن 4 توسط هکر ایتالیایی

 

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ یک هکر مشهور ایتالیایی به نام لوکا تودسکو که به qwertyoruiop مشهور است، توانست با موفقیت تازه‌ترین میان افزار نصب شده بر روی کنسول بازی پلی استیشن 4 (v4.50و v4.55 ) را هک کند.

این هکر قبلا به علت هک کردن نسخه های مختلف سیستم عامل iOS اپل شهرت کسب کرده بود ولی بعد از تلاش های فراوان برای نفوذ و قفل شکنی از iOS 10 به نتیجه نرسیده بود و ترجیح داده بود این کار را کنار بگذارد.
وی اولین بار با ارسال پیامی در توییتر تصریح کرد که موفق به قفل شکنی از پلی استیشن 4 شده و این امر باعث می‌شود اجرای بازی های مختلف قفل شکسته بر روی این کنسول بازی ممکن شود.
اگر قرار باشد این هکر ایتالیایی به مانند گذشته عمل کند، بعید به نظر می رسد که او حاضر شود نسخه عمومی روش هک یا jailbreak خود را منتشر کند و احتمالا از این روش تنها برای لذت شخصی و مصارف و فعالیت های تحقیقاتی بهره می برد.
هک کردن کنسول های بازی ساخت سونی پیش از این هم سابقه داشته و قبلا هکری به نام جرج هوتز هم کنسول بازی پلی استیشن 3 سونی را هک کرده بود. این کار به شکایت سونی از وی انجامید.

 

تازه ترین ها
نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.

هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.