about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

گوگل و فایرفاکس از مدیران وبسایت‌ها می‌خواهند تا با استفاده از ساختار HTTPS در وبسایت‌های خود به امنیت ترافیک برقرار شده در اینترنت کمک کنند. اما آیا راهی برای دور زدن و پی بردن به رمزهای هک دستگاه‌ها و گوش دادن به اطلاعات در این روش وجود دارد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ با استفاده از HTTPS دیگر لازم نیست شما نگران امنیت اطلاعات جابجا شده در نت باشید. در واقع با این زبان و پروتکل‌های رمزگذاری مورد استفاده در آن کلیدهای رمزگشایی از اطلاعات جابجا شده در هر نوبت تغییر کرده و حالت واحد دارد که به «اثر انگشت» سیستم شما نیز وابسته است. به عبارت دیگر فقط و فقط سیستم مبدأ و سیستم مقصد می‌توانند آن را بخوانند و رمزگشایی کنند.

اما بنابر گزارش تخصصی که شرکت Kaspersky منتشر کرده شاید راهی برای خواندن و درک اطلاعات تبادل شده در ارتباط HTTPS وجود داشته باشد. در این روش که کسپرسکی معتقد است گروهی از هکرهای روسی به آن دست یافته اند تلاش می‌شود تا با هک کردن گوگل کروم یا فایرفاکس، نسخه‌ای سفارشی از آن را ساخت و بر روی سیستم کاربر نصب کرد.

با نصب این نسخه سفارشی شده دیگر داستان فرق می‌کند و نرم‌افزاری که حالا، حالتی تروجان مانند دارد می‌تواند کلیدها یا اثر انگشت تبادلات داده را به جز وبسایت مرجع، برای طرف سومی هم ارسال کند که می‌تواند هکر و یا ماشین دیگری برای بررسی آنها باشد.

در این مرحله باید اطلاعات رفت و برگشت، هر دو کلید را خود را داشته باشند و مرورگر دستکاری شده‌ای که روی سیستم کاربر قرار گرفته است وظیفه این کار را بر عهده داشته و می‌تواند اطلاعات را برای طرف ثالث ارسال کند.

اگر چه این روش نمی‌تواند به تنهایی ضامن نشت اطلاعات و لو رفتن آنها به نفع هکرها باشد ولی با این حال می‌تواند همه فعالیت‌های کاربر در وب را زیر ذره بین هکر قرار داده و حتی اگر او موفق به دستیابی به اطلاعات ریز جابجا شده نیز نشود، تاریخچه مرور وب نیز در اختیارش قرار خواهد گرفت که خود می‌تواند عامل مضاعفی بر سوء استفاده اطلاعاتی از آن باشد.

کسپرسکی اطلاعات دقیق ادعای خود در مورد کشف این روش را در این صفحه منتشر کرده و از کاربران می‌خواهد که همواره تنها از منابع رسمی اقدام به دانلود و نصب نرم‌افزارها نمایند تا بتوان خطر آلوده شدن به این جاسوس‌افزارهای به ظاهر مرورگر را کاهش داد.

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.