about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هک چند وب‌سایت دولتی ایران و روسیه

 

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ یک گروه هکری با انتشار اسنادی مدعی شده است جاسوسان آمریکایی توانستند طی چند سال گذشته به سایت‌های دولتی ایران به‌اضافه سایت رئیس‌جمهور و سازمان اتمی روسیه راه یابند.
یک گروه هکری به نام «کارگزاران سایه» خبر داد آژانس امنیت ملی آمریکا (ان‌اس‌ای) وب‌سایت‌هایی در ایران و روسیه را مانیتور و به آن‌ها نفوذ کرده است.
بر اساس اطلاعاتی که این گروه هکری منتشر کرد، چند وب‌سایت وابسته به دولت ایران و همچنین وب‌سایت رئیس‌جمهور و مرکز اتمی روسیه هدف ان‌اس‌ای بوده‌اند.
گروه هکری «کارگزاران سایه» اسنادی را منتشر کرد که لوگوی ان‌اس‌ای را داشتند اما آژانس امنیت ملی آمریکا هنوز نظری در این رابطه نداده است.
«کارگزاران سایه» از جاسوسی دیجیتال آژانس امنیت ملی آمریکا طی چند سال گذشته و چندین عملیات که ایران و روسیه را هدف قرار داده بود، خبر دادند.
براساس این افشاگری ان‌اس‌ای از ابزارهای متعددی برای ورود به ورژن‌های قدیمی ویندوز مایکروسافت ورود می‌کرده و برخی سیستم‌های بانکی هم در منطقه خاورمیانه هدف آن بوده‌اند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.