about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هک پهپاد، تنها با 40 دلار

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ یک محقق امنیتی به نام نیلز روددی «Nils Rodday» در اجلاس بلک هت آسیا «Black Hat Asia» گفت که سارقان توانایی به سرقت بردن هواپیماهای بدون سرنشین را در سراسر جهان دارند. در این میان اورژانس و بخش خصوصی تنها نهاد‌هایی بودند که در اجلاس شرکت نکردند. وی افزود مهاجم می‌تواند این پهپادها را تنها با 40 دلار و داشتن اطلاعات پایه رادیویی به سرقت ببرد.
مهاجمان با استفاده از امواج رادیویی از فاصله دو کیلومتری توانایی به سرقت بردن هواپیما را بدون دسترسی اپراتور اصلی دارند. این هواپیماها معمولاً در فعالیت‌های اورژانسی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به گفته این محقق وجود تراشه ماژول XBee در برخی پهپادها باعث به خطر افتادن هر چه بیشتر آن می‌شود که هرلحظه امکان دارد توسط سارقان به سرقت برود. یکی از متخصصین فنی که در ارتباط با فروشنده پهبادهای آلمانی است گفت که در حال حاضر شروع به تحقیق در مورد نرم‌افزار اندروید کنترل‌کننده پهبادها است.
وی متوجه رمزنگاری تراشه‌های ماژول XBee در پهبادها شد که توسط یک لینک وایرلس، هواپیما را در ارتفاع کمتر از 100 متر توسط آسیب‌پذیری WEP محافظت می‌کند.

 

روددی در اجلاس بلک هت که در سنگاپور برگزار شد گفت درصورتی‌که مهاجمان دستورات را از برنامه اندروید کپی کنند قادر به کنترل هواپیما خواهند بود. تولیدکنندگان این پهبادهای بدون سرنشین در حال ارزیابی پیشنهاد‌های این محقق هستند و به دنبال چگونگی هر چه‌بهتر شدن تولیدات خود رادارند.

 

 

 

 

تولیدکنندگان این پهبادهای بدون سرنشین در حال ارزیابی پیشنهاد‌های این محقق هستند و به دنبال چگونگی هر چه‌بهتر شدن تولیدات خود رادارند.

 

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.