about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هک وب‌سایت‌های نیروی هوایی آمریکا

دو روز پیش، گروهی از هکرهای سوری که ادعا می‌کنند حامی بشار اسد رییس‌جمهور قانونی کشور سوریه هستند، وب‌سایت ارتش آمریکا را هک کردند. روز گذشته نیز گروهی دیگر از هکرها که مدعی طرفداری از فلسطین اشغالی هستند دو تا از وب‌سایت‌های زیرشاخه وب‌سایت نیروی هوایی آمریکا را هک کردند. هک کردن این وب‌سایت‌ها در زمانی صورت می‌گیرد که اخیراً رییس‌جمهور آمریکا درخواست افزایش قدرت سایبری آمریکا را داده است.
این گروه هکری که ادعا می‌کند طرفدار فلسطین است از حمله سایبری نوع deface یا برهم زدن ظاهر وب‌سایت استفاده کرده است.
پس از هک کردن وب‌سایت موردنظر، هکرها پیامی را بر روی صفحه اصلی وب‌سایت‌های هک شده منتشر کردند و در آن آمریکا و رژیم صهیونیستی را «رژیم کودک‌کش» نامیدند.
"مخاطب این پیام دولت آمریکا است: همان‌طور که انتظار می‌رفت شما شکست‌خورده‌اید. ما برای مدت‌زمانی طولانی قوانین ناعادلانه شما را دیده‌ایم. شما از قوانین حقوق بشر سوءاستفاده کرده‌اید و هزاران انسان بی‌گناه را کشته‌اید. شما از اسراییل دفاع می‌کنید تا فلسطینی‌های بی‌گناه را در نوار غزه به قتل برساند، خانه‌ها و مساجد را بمباران کند. مردم بی‌گناه را در عراق و نوار غزه بازداشت می‌کنید و از قدرت رسانه‌ای برای توجیه کردن دروغ‌ها و اعمال غیراخلاقی‌تان استفاده می‌کنید. حالا نوبت ماست تا واکنش نشان دهیم. ما بی‌عدالتی‌ها را فراموش نمی‌کنیم. ما ظلم را فراموش نخواهیم کرد. ما نمی‌بخشیم، ما فراموش نخواهیم کرد. منتظر ما باشید. شما باید منتظر ما باشید."
تصویر deface شده وب‌سایت را در زیر می‌بینید:

 

هکرها ادعا می‌کنید که به بانک اطلاعات و اطلاعات حساس وب‌سایت دسترسی پیداکرده‌اند. بااین‌وجود هنوز مشخص نیست که هکرها به اطلاعات حساس دسترسی پیداکرده‌اند یا نه؟

این گروه قبلاً نیز اطلاعات کارت‌های بانکی ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هک کرده و به سرقت برده بودند. هم‌چنین این گروه پیش‌تر وب‌سایت رسمی اداره پلیس شهرستان‌های آمریکایی پیات (Piatt) و وین (Wayne) را هک کرده بودند. پس از هک کردن وب‌سایت رسمی اداره پلیس شهرستان وین، هکرها اطلاعات نام کاربری و کلمه عبور کارکنان اداره پلیس این شهرستان را به سرقت بردند.
در زمان انتشار این خبر وب‌سایت‌های زیرشاخه هک شده وب‌سایت نیروی هوایی آمریکا توسط مسئولان سایت خاموش شده‌اند.

 

 

تازه ترین ها
سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.