about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

وب‌سایت‌های سوئیسی قبل از آغاز ویدیوی زلنسکی مورد حمله « DDoS» قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مقامات سوئیسی اعلام کردند که چندین وب‌سایت دولتی هدف حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) قرار گرفتند که هکرهای طرفدار روسیه مسئولیت آن را بر عهده گرفتند.

این حمله در حالی صورت گرفت که پارلمان سوئیس برای سخنرانی ویدیویی ولودیمیر زلنسکی (Volodymyr Zelenskiy)، رئیس‌جمهور اوکراین در چند روز آینده مصادف با تعطیلات ملی در روسیه، آماده می‌شود.

مرکز ملی امنیت سایبری سوئیس (NCSC) گفت که وب‌سایت‌های مختلف اداره فدرال و شرکت‌های وابسته به کنفدراسیون در پی این حمله که ظاهراً از سوی گروه هکری «NoName» انجام شده، در دسترس نبودند.

در بیانیه‌ای آمده است:

«مرکز ملی امنیت سایبری سوئیس در حال تجزیه و تحلیل این حمله به همراه واحدهای اداری مربوطه و تعیین اقدامات مناسب است.»

این سازمان سوئیسی، که آدرس آتی زلنسکی را به این حمله مرتبط نکرد، مدعی شد که گروه NoName نیز در پشت حمله جداگانه هفته گذشته علیه وب‌سایت پارلمان سوئیس بوده است.

این گروه در پستی در سرویس پیام‌رسان تلگرام اعلام کرد که حمله هفته گذشته به وب‌سایت پارلمان به منظور قدردانی از روس‌هراسان سوئیس به دلیل تصویب بسته تحریمی دیگر اتحادیه اروپا علیه مسکو صورت گرفته است.

این گروه که متعهد شد به دفاع از منافع روسیه «در جبهه اطلاعات» ادامه می‌دهد، افزود که وب‌سایت‌های وزارت دادگستری و پلیس سوئیس را مختل کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.