about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن سامانه‌های هواپیمایی لهستان

مسئول شرکت هواپیمایی LOT پس از این حمله، در مورد احتمال به خطر افتادن دیگر شرکت‌های هواپیمایی هشدار داد. سامانه رایانه‌ای شرکت LOT در حدود ساعت 4 بعدازظهر به‌ وقت محلی لهستان هک شد. متخصصان حدود 5 ساعت زمان نیاز داشتند تا این مشکل را برطرف کنند.
بر اساس گفته‌های سخنگوی LOT، این حمله باعث لغو شدن 10 پرواز داخلی و بین‌المللی این شرکت شد. همچنین آدرین کوبیکی (Adrian Kubicki)، سخنگوی این شرکت گفت که زمان پروازهای بسیاری از مسافران دیگر این شرکت نیز تغییر کرد.
کوبیکی در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که این اتفاق برای اولین بار است که می‌افتد. وی گفت که شرکت LOT امکانات رفاهی را برای مسافرانی که پرواز آنها کنسل شده بود فراهم کرد و پروازهای جایگزین را برای آنها در نظر گرفت. همچنین این شرکت در ادامه افزود که جان هیچ‌یک از مسافران به خطر نیفتاده و خود فرودگاه از این حمله نیز آسیبی ندیده است.کوبیکی افزود: "ما از سامانه‌های رایانه‌ای بسیار پیشرفته‌ای استفاده می‌کنیم، بنابراین این حمله ممکن است یک تهدید برای شرکت‌های فعال دیگر در صنعت هواپیمایی باشد."
در ماه دسامبر سال 2014، ایکائو یا سازمان بین‌المللی هوانوردی کشوری، گفت که جرایم سایبری یک تهدید جدی برای امنیت پروازها است و این سازمان قول می‌دهد که «فرهنگ امنیتی» را برای محافظت از کاربران در برابر هرگونه فاجعه تأسیس کند.

 


درباره LOT
شرکت هواپیمایی (LOT)، شرکت هواپیمایی لهستانی  است که در سال ۱۹۲۹ تأسیس شد و در حال حاضر به‌عنوان قدیمی‌ترین شرکت هواپیمایی جهان شناخته می‌شود که همچنان در این صنعت فعالیت می‌کند.

 


درباره ایکائو
ایکائو (ICAO) یا سازمان بین‌المللی هوانوردی کشوری؛ یک نهاد تخصصی سازمان ملل متحد است. مأموریت ایکائو هماهنگ‌سازی استانداردهای بین‌المللی پروازی و مدیریت خطوط هوایی در سطح جهان است. مقر دائمی ایکائو در مونترال کانادا است.

 

تازه ترین ها
هشدار
1405/05/11 - 08:58- آسیا

هشدار امارات به مسافران برای در امان ماندن از حملات سایبری

رئیس شورای امنیت سایبری امارات به مسافران برای در امان ماندن از تهدیدات سایبری توصیه‌هایی کرد.

تلاش
1405/05/11 - 07:50- هوش مصنوعي

تلاش آمازون برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی کارکنان در هوش مصنوعی

کارمندان آمازون ۱.۸ میلیون دلار برای هوش مصنوعی هزینه کردند و این شرکت قصد دارد جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرد.

دفع
1405/05/10 - 21:01- آسیا

دفع حملات متعدد سایبری در سال ۲۰۲۶ در پاکستان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۶ بیش از ۴۰۰ حمله سایبری را مسدود کرده است.