about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گزارشات حاکی از آن است که گوشی های همراه دو فعال حقوق بشر زن بحرینی و اردنی به دفعات توسط جاسوس افزار صهیونیستی پگاسوس هک شده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ دو فعال حقوق بشر مشهور زن در اردن و بحرین به دفعات توسط کشورهایی که از جاسوس افزار شرکت صهیونیستی NSO استفاده می کنند، هک شدند.

تحقیقات صورت گرفته توسط گروه حقوق بشر Front Line Defenders (فرانت لاین دیفندرز) نشان از آن دارد که گوشی همراه ابتیسام ال صائق، مدافع حقوق بشر بحرینی و حلا آحد دیب، فعال حقوق بشر و زنان اردن توسط جاسوس افزار اسرائیلی پگاسوس هک شده است. 

هر دوی این زنان معتقدند این هک که توسط محققین امنیتی دانشگاه تورنتو نیز تایید شد، نقض آشکار و سرنوشت ساز حریم خصوصی آن ها بوده است. 

گروه فرانت لاین دیفندرز مدعی شد:

این دو فعال حقوق بشر از زمان اطلاع از آلودگی گوشی های همراهشان، با ترس و نگرانی زیادی دست و پنجه نرم می کنند. یکی دیگر از نگران های اصلی آن ها، احتمال در خطر افتادن دیگر فعالین زن، همکاران، خانواده و دوستان آن هاست. 

طبق یافته های سیتیزن لب، گوشی همراه ال صائق دست کم 8 بار بین آگوست و نوامبر 2019 هک شده است. وی همچنین مورد آزار اذیت مقامات بحرینی نیز قرار گرفته بود. به عنوان مثال او یک بار به مرکز پلیس محرق فرا خوانده شد و تحت بازجویی و آزار و اذیت جنسی قرار گرفت. 

این اولین بار نیست فعالین حقوق بشر زن مورد هدف سایبری جاسوس افزار پگاسوس قرار می گیرند. در گذشته نیز زنان زیادی از جمله علا الصدیق، فعال اماراتی Ghada Oueiss نیز توسط پگاسوس هک شده بودند.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.

کپی‌برداری
1405/04/22 - 10:27- اروپا

کپی‌برداری استراتژیک سوئد از فناوری اوکراین

سوئد در حال توسعه سیستمی مشابه سیستم دلتای اوکراین است.