about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

هک اپراتور افغانستانی توسط ارتش آلمان

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ بر اساس گزارش‌های منتشر شده، یکی از کارمندان دفتر انجمن همکاری بین‌المللی آلمان (German Association for International Cooperation) واقع در پایتخت افغانستان، در تاریخ 17 آگوست سال 2016، توسط گروهی ناشناس گروگان گرفته شده و این گروه برای مذاکره با مقامات آلمانی تماس گرفتند.
بر اساس گزارش مذکور، مقامات آلمان، از واحد عملیات شبکه‌های رایانه‌ای ارتش (CNO1) درخواست کردند تا در انجام مذاکرات به آن‌ها کمک کنند. درنتیجه کارمندان این واحد اقدام به هک شبکه‌ی یک اپراتور موبایل افغانستانی کردند تا بتوانند محل نگهداری گروگان را پیدا کرده و مکالمات مجرمان را شنود کنند. به کمک این گروه مذاکرات دو ماه به طول انجامید و در نهایت گروگان آزاد شد.
در گزارش مذکور ادعا شده است، هک صورت گرفته توسط ارتش آلمان، اولین عملیات حمله‌ی سایبری در تاریخ این کشور به‌حساب می‌آید. همچنین اعلام شد در حال حاضر به علت هک انجام شده، در روابط بین‌المللی این دو کشور مشکلی ایجاد نشده است.

______________________________

1- Computer Network Operations Unit

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.