about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

طبق گزارشات، هکرهای اهل کره شمالی توانسته اند به شبکه داخلی موسسه تحقیقاتی انرژی اتمی کره جنوبی نفوذ کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ موسسه تحقیقاتی انرژی اتمی کره جنوبی ( KAERI ) دیروز اعلام کرد مهاجمینی از کره شمالی توانسته اند به شبکه داخلی این موسسه دولتی نفوذ کنند.

گفته می شود این حمله از طریق یک وی پی ان بی نام و نشان به وقوع پیوسته است. 13 نشانی IP در این حمله دخیل بودند. ظاهرا یکی از این آی پی ها به گروه هکری دولتی به نام Kimsuky ارتباط داده شده است. 

KAERI سال 1959 در شهر دائجون تاسیس گردید. این موسسه تحقیقاتی که توسط دولت کره جنوبی حمایت مالی می شود، کار طراحی و توسعه فناوری های اتمی مرتبط با راکتورها، سوخت و امنیت هسته ای را بر عهده دارد. 

این موسسه اعلام کرد که اقدامات لازم را برای مسدود سازی نشانی آی پی دخیل در حمله به کار گرفته است. طبق گفته آن ها، تا زمان روشن شدن میزان خسارات وارده، تحقیقات در مورد این رخنه امنیتی ادامه خواهد داشت. 

KAERI مدعی است این حمله به دلیل اشتباهات کارمندان این موسسه به وقوع پیوسته است. 

Kimsuki یا تالیوم یک بازیگر مخرب اهل کره شمالی است که تا به الان توانسته است کمپین های سایبری متعددی را علیه اپراتورهای نیروی اتمی کره جنوبی صورت دهد.

شرکت امنیت سایبری Malwarebytes اوایل این ماه مدعی شده بود که گروه تالیوم موج جدیدی از حملات را علیه مقامات بلند پایه دولتی صورت داده و با نصب در پشتی به نام AppleSeed اطلاعات ارزشمندی را جمع آوری کرده است. 

افسر امنیت هسته ای آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز جزو این اهداف بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.