about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هکرهای چینی«اچ پی» و «آی بی ام» را هک کردند

طبق گفته ۵ منبع آگاه، هکرهای چینی شبکه شرکت های «اچ پی» و «ای بی ام» را هک کرده اند تا به اسرار مشتریان آنها دست یابند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته ۵ منبع آگاه، هکرهای چینی که برای دولت این کشور کار می کرده اند، شبکه های شرکت های «هیولت پاکارد» (HP) و IBM را هک کرده اند.

آنها  در مرحله بعد وارد رایانه های مشتریان شده اند. دولت آمریکا ادعا می کند این بخشی از حمله چین به نام Cloudhopper است که تهیه کنندگان خدمات فناوری را به منظور سرقت اسرار  مشتریان هدف گرفته است. نمایندگان شرکت‌های HP و IBM در این باره هیچ اظهار نظری نکرده اند.

هرچند شرکت های امنیت سایبری و سازمان های دولتی از سال ۲۰۱۷ میلادی هشدارهایی درباره این حمله صادر کرده اند، اما هنوز هویت شرکت های فناوری که شبکه شان هک شده، آشکار نشده است.

روز گذشته وزارت دادگستری آمریکا به طور رسمی دو هکر چینی را متهم کرد که سایت های آمریکایی و غیرآمریکایی متعددی را هک کرده اند. این هکرها برای دولت چین فعالیت می کرده اند.

هکر های مذکور متهم هستند با راه‌اندازی یک کمپین جهانی هک، اسرار ۴۵ شرکت بزرگ را در کشورهای مختلف به سرقت کرده اند و به دولت چین تحویل داده اند.

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.