about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

شروع این عملیات برای جولای 2014 برنامه ریزی شده، با این حال، هکرها ادعا می‌کنند در حال حاضر به اطلاعات 12 هزار مشتریBanCorp  دسترسی دارند. در حالی که این ادعا هنوز اثبات نشده است، آنها موفق به محو کردن وب سایت رسمی کلرادو از بانک اجتماعی PointWest شده اند.

هکتیویست‌ها می‌گویند که نه تنها حملات خود به بخش مالی ایالات متحده را ادامه می‌دهند، بلکه سیستم‌های کامپیوتری فرودگاه‌های این کشور را نیز هدف قرار داده اند. آنها با ارائه بیانیه‌های ویدئویی، بطور جداگانه رئیس جمهور ایالات متحده،FBI  وCIA را تهدید کرده اند.

هکرها از دولت آمریکا می‌خواهند قبل از آنکه تهدیدات سایبری بیشتری را انجام دهند، با آنها از طریق توییتر ارتباط برقرار کنند. همچنین به عملیات OpIsrael که بر علیه دولت رژیم صهیونیستی صورت گرفته، اشاره کردند و یادآور شدند که احتمالا هکتیویست‌های این گروه نیز به آنها می‌پیوندند.

این اولین باری نیست که هکرهای تونسی ایالات متحده آمریکا را تهدید می‌کنند. حدود یک سال پیش، گروهی به نام ارتش سایبری تونس اعلام کرد که کمپین هایی را با نام OpBlackSummer راه اندازی کرده است. در آن زمان، آنها ادعا کردند که به چند وب سایت دولتی آسیبب رسانده اند.

حال باید تا فرارسیدن ماه جولای به انتظار بنشینیم و نظاره گر حملات سایبری هکتیویست‌های تونسی علیه سازمان‌های دولتی و خصوصی ایالت متحده باشیم. /

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.