about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی گوگل، خود را تکثیر می‌کند

شرکت گوگل از پروژه‌ای به نام AutoML رونمایی کرد،‌ که برای ایجاد انواع هوش‌های مصنوعی دیگر ساخته شده‌ است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اكنون گوگل اعلام كرده كه اين پروژه توانسته مهندسان هوش مصنوعي را در ساخت اين فناوري شكست داده و نرم‌افزار يادگيري ماشيني بسازد كه از بهترين سيستم‌هاي يادگيري ماشيني دست‌ساز بشر هوشمند‌تر و كارامد‌تر است.

يكي از سيستم‌هاي AutoML به تازگي توانسته در دسته‌بندي تصاوير براساس محتواي آنها،‌ركوردي جديد را ثبت كرده و به دقتي 82 درصدي دست پيدا كند.

اگرچه اين كار نسبتا كاري ساده براي يك سيستم هوشمند به شمار مي‌رود، اين سيستم توانسته در انجام كاري پيچيده‌تر نيز سيستم‌هاي هوش مصنوعي دست‌ساز بشر را شكست دهد: نشان‌گذاري موقعيت چند جسم مختلف در يك تصوير.

در انجام اين آزمايش سيستم ساخته گوگل امتياز 43 درصد و سيستم دست‌ساز انسان امتياز 39 درصد را به دست آورده‌است. اين اختلاف امتياز بسيار معني‌دار است زيرا حتي در شركت گوگل نيز تعداد كمي از افراد هستند كه تخصص كافي براي ساخت نسل جديد سيستم‌هاي هوش مصنوعي را دارند. با افزودن چند تخصص ويژه در زمينه خودكارسازي سيستم، صنعت توليد سيستم‌هاي هوش مصنوعي به كلي متحول خواهد شد.

به گفته ساندرا پيچاي از مديران شركت گوگل، سيستم‌هاي هوش مصنوعي امروزه توسط دانشمندان متخصص در زمينه يادگيري ماشيني ساخته مي‌شوند و تنها چند هزار دانشمند در سرتاسر جهان وجود دارند كه از تخصص كافي براي انجام اينكار برخوردارند،‌اما ما مي‌خواهيم صدها هزار توسعه‌دهنده توانايي انجام اين كار را داشته‌باشند.

بيشترين تمركز سادگيري ماشيني تقليد از شبكه عصبي انسان و تلاش براي گنجاندن داده‌هاي بيشتر و بيشتر درون اين شبكه‌ها است. و اين كاري است كه ماشين‌ها درصورتي كه آموزش كافي ببينند به خوبي از پس آن برمي‌آيند. بخش دشوار آن تقليد از ساختار  مغز انسان است.

گوگل در نهايت قصد دارد تا زماني كه اين سيستم عملكردي بي‌نقص داشته باشد روي تكميل‌كردن آن كار كند، تا پس از تكميل مهندسان بتوانند از اين سيستم براي كاربرد‌هاي عملي استفاده كنند، و در اين صورت سيستم AutoML تنها مختص گوگل نخواهد بود زيرا اين شركت قصد دارد استفاده از آن را براي همه قابل دسترس سازد.

تازه ترین ها
ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.

اتهام
1405/04/02 - 09:36- آسیب پذیری

اتهام به گیت‌هاب در بی‌توجهی به هشدارهای امنیتی

پلتفرم توسعه نرم‌افزار گیتهاب گزارش رسمی آسیب‌پذیری را که به نقص‌های طراحی در این سامانه اشاره داشت، رد کرده است.