about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی تومور مغزی را ردیابی می‌کند

اینتل قصد دارد با همکاری ۲۹ سازمان تحقیقاتی و پزشکی در سراسر جهان ردیابی تومورهای مغزی را به هوش مصنوعی آموزش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  به نقل از انگجت، هوش مصنوعی در ردیابی سرطان سینه، ریه و پوست از پزشکان دقیق‌تر عمل می‌کند.

اکنون گروهی از محققان اینتل با همکاری دانشگاه پنسیلوانیا قصد دارند با کمک هوش مصنوعی تومورهای مغزی را ردیابی کنند.

محققان دانشکده پزشکی این دانشگاه و ۲۹ سازمان تحقیقاتی و پزشکی در سراسر جهان با استفاده از سخت‌افزار و نرم‌افزار اینتل، یک مدل هوش مصنوعی را با بزرگ‌ترین مخزن اطلاعاتی درباره تومورهای مغزی آموزش می‌دهند. در این عملیات هیچ‌گونه اطلاعات حساس بیماران فاش نمی‌شود.

پروژه مذکور از روشی به نام یادگیری متحد(federated learing) استفاده می‌کند. در این روش الگوریتم هوش مصنوعی در سرورهای غیرمتمرکز آموزش می‌بینند. بنابراین بیمارستان‌ها می‌توانند بدون اشتراک‌گذاری اطلاعات بیماران با یکدیگر همکاری کنند.

با کمک این روش انستیتوهایی از آمریکا و کانادا، انگلیس، آلمان، هلند، سوئیس و هند می‌توانند مخزنی بزرگی از اطلاعات فراهم کنند.

جیسون مارتین مهندس ارشد اینتل دراین‌باره می‌گوید: پتانسیل استفاده از هوش مصنوعی برای ردیابی زودهنگام تومورهای مغزی بالا است. اما این امر نیازمند اطلاعاتی بسیار از وسیع‌تر از یک مخزن است.

هنوز مشخص نیست چه مدت طول می‌کشد تا این مدل هوش مصنوعی توسعه یابد اما سازمان سلامت ملی آمریکا بودجه ۱.۲ میلیون دلاری به آن اختصاص داده است.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.