about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک نویسنده مشهور اخیرا متوجه شده است که با استفاده از هوش مصنوعی به نام او چندین کتاب نوشته شده و این کتاب‌ها در وبسایت آمازون به فروش می‌رسند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ بیش از ده‌ هزار نویسنده نامه‌ای سرگشاده را امضا کرده‌اند که از رهبران صنعت هوش مصنوعی می‌خواهد رضایت نویسندگان را کسب کنند.

یک نویسنده مشهور اخیرا متوجه شد با استفاده از هوش مصنوعی به نام او چندین کتاب نوشته شده که تا حدود زیادی سبک نویسندگی وی را به ذهن متبادر می‌کند و این کتاب‌ها در وبسایت آمازون به فروش می‌رسند.

جین فریدمن، نویسنده آمریکایی به مطبوعات گفته است پس از خریداری برخی از این کتاب‌های جدید از آمازون توسط یکی از خوانندگان تیزچشم آثار خود، متوجه فروش آثار جعلی به نام خود شده است.

به گفته وی، این کتاب‌ها دارای عناوینی مشابه موضوعاتی بودند که او معمولاً درباره‌ آن ها می‌نویسد؛ اما متن طوری نوشته شده که ظاهرا افرادی تلاش کرده‌اند با آموزش سبک کار او به هوش مصنوعی آن‌ها را تولید کنند.

از زمانی که بحث ابزار‌های هوش مصنوعی مانند chat GPT که قادرند به آسانی و ارزانی متون پیچیده قانع‌کننده بنویسند، بالا گرفته است. برخی از نویسندگان هشدار می‌دهند که مبادا از این فناوری برای بازتولید آثارشان استفاده شود. برخی هم گفته‌اند که دوست ندارند کارشان برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی مورد استفاده قرار گیرد.

نویسندگان می‌گویند هوش مصنوعی مولد قصد دارد جایگزین آن‌ها شود.

به گفته آن ها، بانیان هوش مصنوعی آثار نویسندگان را بدون اجازه برمی‌دارند و از آن‌ها برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کنند و بعد این فناوری‌های تربیت‌شده را برای جایگزینی نویسندگان واقعی به ناشران و عموم ارائه می‌دهد.

ماه پیش قانونگذاران آمریکایی با اعضای صنایع خلاقه، شامل اتحادیه نویسندگان، برای بررسی پیامد‌های استفاده از هوش مصنوعی دیدار کردند.

در طول یک جلسه کمیته فرعی سنا، کارشناسان خواستار قانونگذاری برای محافظت از نویسندگان در برابر هوش مصنوعی شدند؛ از جمله ایجاد قوانینی که شرکت‌های تولیدکننده هوش مصنوعی را ملزم به شفافیت درباره نحوه آموزش مدل‌های خود می‌کند.

بیش از ده‌هزار نویسنده نامه‌ای سرگشاده را امضا کرده‌اند که از رهبران صنعت هوش مصنوعی مانند مایکروسافت و سازندگان chat GPT می‌خواهد تا هنگام استفاده از کار نویسندگان برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی، ابتدا رضایت نویسندگان را کسب کنند و به آن‌ها غرامت عادلانه بدهند.

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.