about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

پادکستی که به تازگی منتشر شده، صدای هوش مصنوعی استیو جابز و جو روگن را برای یک مصاحبه مقابل یکدیگر قرار داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به تازگی پادکست عجیبی منتشر شده که استیو جابز، موسس فقید اپل را از زیر خاک بیرون آورده و به گفتگو نشانده است. این پادکست مصاحبه‌ای صوتی میان دو هوش مصنوعی است که از یک طرف «جو روگن» و در طرف دیگر استیو جابز را به مخاطب ارائه می‌کند.
شرکت Podcast.ai توضیح می‌دهد که این پادکست چیست و چگونه تولید شده است:

«Podcast.ai یک پادکست هفتگی است که به‌طور عمیق موضوعات تازه‌ ساخته‌ هوش مصنوعی را بررسی می‌کند. هر قسمت با استفاده از صداهای واقع‌گرایانه play.ht رندر شده و متن آن‌ها با کمک مدل‌های زبانی پیشرفته به وجود آمده است. برای مثال، قسمت استیو جابز با کمک بیوگرافی و تمام صداهای موجود از او ساخته شده تا هوش مصنوعی بتواند مدیرعامل سابق اپل را دوباره زنده کند.»

هوش مصنوعی در شبیه‌سازی استیو جابز مشکلاتی داشته است
این شرکت می‌گوید برای قسمت اول به سراغ استیو جابز رفته چون قصد داشته محتوایی الهام‌بخش تولید کند و هیچ‌کس به اندازه بنیان‌گذار اپل برای نمایش این ایده مناسب‌تر نبوده است. البته صداها هنوز کمی اشکال دارند و می‌توان رباتی بودنشان را تشخیص داد. حرف‌ها گاهی اوقات با محتوای گفتگو تطبیق ندارند و سرعت ادای کلمات از تنوع کافی بهره نمی‌برد.
با این حال، تحسین‌برانگیز است که صداها چقدر به واقعیت نزدیک شده‌اند. البته به نظر می‌آید که این محتواها به‌طور کامل توسط هوش مصنوعی تولید نشده‌اند و بخشی از آن‌ها از اصوات قبلی به این پادکست آمده‌اند. به عبارت دیگر، هوش مصنوعی کلیدواژه خود را انتخاب کرده و بعد به دنبال نقل قول‌های حقیقی درباره آن موضوع گشته است.

هوش مصنوعی پیش‌تر هم دست به انتشار محتوا در قالب مقاله و خبر زده بود، ولی مثلا در زمینه اخبار مجموعه‌ای از اعداد و اسم‌ها وجود دارد که در قالب‌های مشخص به راحتی می‌توانند کنار یکدیگر قرار بگیرند. منتها تولید گفتگوهای پویا کار بسیار سخت‌تری است و احتمالا به آموزش‌های بیشتری نیاز دارد تا نقایص خود را برطرف کند. برای شنیدن این پادکست به این لینک مراجعه کنید.

منبع:

تازه ترین ها
جریمه
1405/05/12 - 09:03- آسیا

جریمه حساب‌های کاربری چینی به اتهام تخلف در پخش زنده گروهی

سازمان تنظیم مقررات فضای سایبری چین بیش از ۱۸۴۰ حساب کاربری را به دلیل تخلف در پخش زنده گروهی جریمه کرد.

افشای
1405/05/12 - 08:48- جرم سایبری

افشای اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا در دارک وب

نام و اطلاعات شخصی 100 هزار افسر پلیس بریتانیا به دلیل نقض سایبری در دارک وب فاش شد.

گام‌های
1405/05/12 - 08:26- آسیا

گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری در عربستان

یک وکیل سعودی گام‌های کلیدی برای جلوگیری از جرایم سایبری و هک در عربستان را تشریح کرد.