about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی، ناجی یا نابودگر؟

دانشمندان بسیاری از سراسر دنیا معتقدند هوش مصنوعی باعث به وجود آمدن جنگ جهانی سوم و متحول شدن بدافزارها می‌شود.

توضیح در مورد ایلان ماسک و هشدارهای وی

چندی است که دانشمندان نسبت به افزایش حملات سایبری از طریق هوش مصنوعی و رشد این بستر هشدار داده‌اند. ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت تسلا، بر این باور است که این فناوری، سبب آغاز جنگ جهانی سوم خواهد شد. البته شاید دلیل آن –همان‌گونه که خود وی نیز معتقد است- تشخیص تهدید و اقدام به حمله به‌منظور پیشگیری توسط هوش مصنوعی باشد؛ به این معنا که اگر یک هوش مصنوعی تشخیص دهد حمله‌ی پیشگیرانه بهترین راه پیروزی باشد؛ آن را آغاز کند.
ایلان ماسک، تاکنون بارها نسبت به خطرات هوش مصنوعی هشدار داده و آن را خطری برای بقای نسل بشر به‌حساب آورده است و در جدیدترین اقدام خود نیز به همراه 115 نفر دیگر، در اجلاس بین‌المللی مشترک هوش مصنوعی  (IJCAI) نامه‌ای سرگشاده را به سازمان ملل متحد ارسال کرده و هشدار داده‌اند مسابقه تسلیحاتی ایجادشده در زمینه‌ی ساخت روبات‌های قاتل باید هر چه سریع‌تر متوقف شود. همچنین وی به تازگی مجددا نسبت به تهدیدات هوش مصنوعی هشدار داده است.

برخی خطرهای هوش مصنوعی که ممکن است منجر به بروز جنگ شود به این شرح است:

استفاده از آن در تولید سلاح خصوصاً پهپادها؛ با افزایش به‌کارگیری پهپادها، هوش مصنوعی در این تجهیزات به کار می‌رود. همان‌گونه که پوتین نیز اعلام کرد زمانی که پهپادهای یک گروه، هواپیماهای بدون سرنشین گروه دیگر را نابود کنند، آن‌ها دیگر چاره‌ای جز تسلیم شدن نخواهند داشت.
توسعه اطلاعات مربوط به هوش مصنوعی و نحوه به کار بردن آن در بسترهای گوناگون، زمینه را برای رقابت میان قدرت‌های دنیا به وجود می‌آورد. همان‌طور که اشاره شد، این فناوری در ساخت تسلیحات مخرب به کار می‌رود و در نبردهای مجازی و واقعی، کاربرد دارد. بدیهی است قدرت‌های جهان برای تجهیز هرچه بیشتر نیروهای خود به فناوری‌های نظامی خصوصاً وسایل نقلیه خودران، پهپادها و روبات‌های قاتل، نیازمند توسعه و بهره بردن از هوش مصنوعی هستند. بنابراین، همان رقابت تسلیحاتی که در دوران جنگ سرد برای رسیدن به تسلیحات هسته‌ای وجود داشت، این بار هوش مصنوعی، عامل رقابت برای ساخت جنگ‌افزارهای نوین می‌شود.
علاوه بر کارکرد هوش مصنوعی در ساخت سلاح‌های نظامی، این فناوری برای راه‌اندازی عملیات تخریبی در حوزه سایبری استفاده می‌شود. به دلیل بروز خطاهای انسانی در این زمینه، از هوش مصنوعی برای انجام دادن حملات سایبری در آینده استفاده می‌شود. این مسئله در زمان برگزاری اجلاس بلک‌هت 2017 (Black Hat 2017)، از یک‌صد متخصص صنعتی درباره‌ی حملات سایبری سؤال پرسیده شد. بر اساس اعتقاد 62 نفر از این افراد، احتمالاً حمله‌ی سایبری بزرگ بعدی توسط هوش مصنوعی انجام خواهد شد و این حادثه در طول 12 ماه آینده رخ خواهد داد.

تازه ترین ها
تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.