about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

با هدف سرمایه‌گذاری در صنعت خودروسازی، هواوی اولین ماژول 5G دنیا را برای کاربرد در خودروهای خودران آینده رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ هواوی ادعا می‌کند اولین سخت‌افزار ارتباطی 5G را برای کاربرد در صنعت خودروسازی جهان ارائه کرده است. دوشنبه هفته گذشته، این شرکت ماژول جدید MH5000 خود را رونمایی کرد که بر اساس تراشه Balong 5000 5G ساخته شده و اوایل سال جاری میلادی طی مراسمی معرفی شد. به گزارش رویترز، ماژول جدید هواوی در نمایشگاه خودرو شانگهای نمایش داده شد و می‌تواند برای خودروهای آینده بسیار مفید باشد.

سخنگوی هواوی دراین‌زمینه گفت:

به‌عنوان محصول ارتباطی مهم برای حمل‌ونقل هوشمند خودرو در آینده، ماژول 5G هواوی می‌تواند صنعت خودروسازی را به سمت دوران 5G ارتقا دهد. ما در نظر داریم تا در نیمه دوم سال جاری، با استفاده از این ماژول جدید، فناوری شبکه 5G را برای بخش خودرو تجاری‌سازی کنیم.

استفاده از فناوری 5G می‌تواند شرایط را برای ارتقای خودرو متصل و ورود آن‌ها به بازار فراهم کند و هواوی قراردادهایی با برخی خودروسازان چینی ازجمله دانگ‌فنگ و FAW و چانگان امضا کرده تا فناوری جدید خود را روی خودروهای متصل آن‌ها آزمایش کند.

غول فناوری چینی در سال‌های اخیر، به‌شدت روی فناوری خودرو خودران سرمایه‌گذاری می‌کند و در سال ۲۰۱۸، OceanConnect IoT را در کراس‌اور دی‌اس ۷ کراس‌بک رونمایی کرد؛ پلتفرمی که در خودرو متصل و خانه‌های هوشمند و شهرهای هوشمند کاربرد دارد و امکان برقراری ارتباطات یکپارچه و ایمن بین خودرو و فضای ابری را فراهم می‌کند.

بااین‌حال، ترویج این فناوری در بازار ایالات‌متحده ممکن است مشکل‌ساز باشد؛ زیرا کاخ‌سفید پیش از این هواوی را متهم کرده که می‌تواند از فناوری 5G برای جاسوسی استفاده کند. درواقع اوایل سال ۲۰۱۹، وزارت دادگستری ایالات متحده ۱۳ مورد اتهام کیفری علیه این شرکت صادر کرد. وزارت دادگستری آمریکا بر مقاصد جاسوسی از محصولات شرکت چینی اصرار کرده است؛ اما هواوی هرگونه تخلف دراین‌زمینه را رد می‌کند.

درهرصورت، هواوی تنها شرکت فناوری نیست که قصد دارد وارد صنعت خودروسازی شود. به‌عنوان‌مثال، انویدیا که به ساخت واحد پردازش گرافیکی رایانه شناخته می‌شود، شدیداً علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در فناوری‌های خودران است و هم‌اکنون روی نرم‌افزار و سخت‌افزار خودران کار می‌کند. انویدیا در آخرین همکاری خود با شرکت‌های خودروسازی، تراشه مخصوصی برای سیستم اتوپایلوت تسلا تولید کرد.

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.

نقشه‌برداری
1405/04/02 - 12:04- هوش مصنوعي

نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسط هوش مصنوعی

محققان آکسفورد ابزاری مبتنی بر هوش مصنوعی برای نقشه‌برداری از اثرات پنهان فشار خون بالا توسعه دادند.

تغییر
1405/04/02 - 11:39- هوش مصنوعي

تغییر الگوهای اشتغال در ایالات متحده توسط هوش مصنوعی

شکاف فزاینده‌ای در رشد اشتغال بین مشاغل پرخطر و کم‌خطر، به‌ویژه پس از سال ۲۰۲۲، در بازار کار ایالات متحده وجود دارد.