about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کمبود جهانی تراشه به چالشی جدی و پیچیده تبدیل شده. در حالی که عوامل مختلفی در این موضوع دخیل هستند، هواوی می‌گوید تحریم‌های ایالات متحده عامل اصلی کمبود جهانی چیپ است.

«اریک ژو»، رئیس چرخشی هواوی با اظهار تاسف و سرزنش ایالات متحده، تحریم‌های تعیین شده از سوی این کشور را عامل اصلی کمبود جهانی تراشه می‌‌داند. هواوی ظاهرا قصد دارد یک میلیارد دلار در زمینه تحقیق و توسعه خودروهای الکتریکی و خودران سرمایه‌گذاری کند و به رقابت با شرکت‌هایی همچون تسلا، اپل، نیو و شیائومی بپردازد.

کمبود جهانی تراشه موضوعی کاملا پیچیده و چند وجهی است و هواوی تلاش می‌کند انگشت اتهام را در این موضوع به سمت تصمیم‌گیری‌های اشتباه آمریکا بگیرد. اریک ژو می‌گوید تحریم‌های اعمال شده علیه این شرکت طی دو سال گذشته، صدمات جبران‌ناپذیری به صنعت نیمه هادی در جهان وارد کرده است.

با توجه به این موضوع که در دوران همه‌گیری کرونا کاربران بیشتری از کنسول‌های بازی، لپ تاپ‌ها و تلویزیون‌های هوشمند استفاده می‌کنند و تقاضای چنین دستگاه‌هایی در بازار افزایش یافته، کمبود تراشه به معضلی بزرگ تبدیل شده. از سوی دیگر تعداد محدود کارخانه‌های تولید چیپ و عدم رقابت در بازار نیمه هادی از دیگر معضلاتی است که به این شرایط دامن زده است.

اریک ژو در جریان اجلاس تحلیلگران هواوی در شنژن گفت:

«تحریم‌های ایالات متحده باعث انبار کردن و ذخیره تراشه از سوی برخی شرکت‌ها شده. پیش از این، معمولا شرکت‌ها چنین کاری انجام نمی‌دادند. اما به دلیل تحریم‌ها چیپ موردنیاز سه تا شش ماه بعدی را انبار می‌کنند.»

کمبود تراشه طی ماه‌های اخیر باعث شده که برخی از کارخانه‌های خودروسازی مطرح و بزرگ دنیا مجبور شوند تولید خود را متوقف کنند.

اریک ژو بر این باور است که دولت بایدن نمی‌تواند به سرعت قوانین را تغییر دهد و شرایط به سرعت تغییر نخواهد کرد. هواوی در حال سرمایه‌گذاری در حوزه های جدیدی مانند مراقبت‌های بهداشتی، کشاورزی و خودروهای الکتریکی است تا بتواند از این طریق تاثیر قرارگیری در لیست سیاه آمریکا را کاهش دهد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.