about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

هم‌بنیان‌گذار اپل یک ارز دیجیتال عرضه کرد

استیو ووزنیاک (Steve Wozniak)، هم‌بنیان‌گذار شرکت اپل، خبر از ایجاد بازاری غیرمتمرکز برای تبادل انرژی توکنیزه‌شده داده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از کریپتوبریفینگ، استیو ووزنیاک، هم‌بنیان‌گذار اپل از پروژه جدیدی به نام ای‌فورس (Efforce) پرده‌برداری کرد که قرار است بازاری مبتنی بر بلاک‌ چین برای تبادل انرژی توکنیزه‌شده باشد.
این پلتفرم شرکت‌هایی را دورهم جمع می‌کند که می‌خواهند بهره‌وری انرژی خود را افزایش دهند و درعین‌حال، همکارانی داشته باشند که تمایل دارند بازپرداخت خود را با توکن دریافت کنند؛ این توکن‌ها نشان‌گر صرفه‌جویی در مصرف انرژی هستند.
فناوری بلاک ‌چین به دلیل آسیب‌رساندن به محیط زیست با مصرف انرژی بسیار زیاد، همیشه موردانتقاد بوده است. بااین‌حال، طبق ادعای ووزنیاک، ای‌فورس عملکرد متفاوتی خواهد داشت.
به گفته هم‌بنیان‌گذار اپل، پروژه جدید وی نقشی اساسی در ارتقاء انرژی سبز و کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی خواهد داشت. استیو وازنیک در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت:
ما ای‌فورس را به‌عنوان اولین پلتفرم غیرمتمرکزی ایجاد کردیم که به همه امکان می‌دهد در پروژه‌های بهره‌وری انرژی در سرتاسر جهان شرکت کنند، از آن‌ها بهره ببرند و تغییرات زیست‌محیطی قابل‌توجهی ایجاد کنند.
تیم ای‌فورس در وب‌سایت مدیوم اعلام کرد که توکن کاربردی این پروژه بانام اختصاری «WOZX» که از نام ووزنیاک گرفته‌شده است، روز ۳ دسامبر (۱۳ آذر) به صرافی HBTC اضافه‌شده است.
ای‌فورس اولین پروژه بلاک چینی نیست که به دوست‌داران محیط زیست می‌پیوندد و وارد فضای انرژی سبز می‌شود. این پلتفرم با سایر پلتفرم‌های محبوب مبتنی بر بلاک چین در این حوزه، ازجمله پاور لجر (Power Ledger)، ال‌او۳ انرژی (LO3 Energy) و وی‌پاور (WePower)، رقابت خواهد کرد.
نباید فراموش کرد که صرفاً نام ووزنیاک، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین اسامی در حوزه فناوری، باعث موفق شدن این توکن نخواهد شد و سرمایه‌گذاری در آن‌هم مانند تمام پروژه‌های این حوزه پرخطر و با ریسک‌های فراوانی همراه است.

تازه ترین ها
بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.