about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی گفت: همگرایی و موج‌آفرینی باید در اولویت اهداف فعالان فضای مجازی باشد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، به نقل از دفتر نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام والمسلمین رضا نوری امروز در نشست با فعالان فضای مجازی اظهار داشت: امروز فضای مجازی موتور حرکت در فضای حقیقی شده است و می‌تواند در فضای حقیقی اثرگذاری و جهت دهی مثبت یا منفی داشته باشد.  

وی افزود: زمانی ابزار تبلیغ تنها منبر و مسجد بود اما روز به ‌روز ابزارها و رسانه‌های جدیدی پا به عرصه گذاشت به گونه‌ای که امروز فضای مجازی در این زمینه سیطره شگرفی پیدا کرده و ابزارهای مختلف رسانه‌ای را تحت‌الشعاع قرار داده است.
نوری تصریح کرد: البته شیوع کرونا هم مردم را بیشتر با این فضا درگیر کرد و الان همه به گونه ای مجبور شده‌اند با فضای مجازی سر و کار داشته باشند تا حدی که برخی خانواده‌ها مجبور شده‌اند برخی نیازهای دیگر را نادیده بگیرند تا بتوانند موبایل و تبلت مورد نیاز برای آموزش و تحصیل فرزندان خود را تهیه کنند.
وی با تأکید بر اینکه باید از این فضا به نحو احسن استفاده کنیم اظهار داشت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند اگر من رهبر نبودم مدیریت فضای مجازی را بر عهده می‌گرفتم که این سخن نشان دهنده اهمیت فعالیت و مدیریت در این عرصه است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان شمالی تصریح کرد: فضای مجازی بر روی فکر و ذهن نسل جدید تأثیرگذاری زیادی دارد و اگر با استفاده صحیح از این فضا با تربیت درست، اطلاع‌رسانی اصولی و بصیرت افزایی شایسته در فرزندان آنها را آماده کنیم بدون شک آینده خوبی در انتظار کشور خواهد بود.
وی با بیان اینکه با فضای مجازی هم می‌توان کار معاویه را کرد و هم کار عمار یاسر، افزود: معاویه قرآن را بر سر نیزه کرد و مردم را علیه علی(ع) شوراند اما در مقابل ما می‌توانیم مانند عمار یاسر بصیرت‌افزایی و فتنه‌ها را خنثی کرده و شبهات را پاسخ دهیم.
نوری با اشاره به اینکه فعالیت در فضای مجازی تخصص و سواد ویژه خود را می‌طلبد اظهار داشت: تخصص و توان و تعهد دینی لازم است تا به شیوه درست و صحیح کار عمارگونه را انجام دهیم.
وی افزود: البته در دنیای امروز تعداد کسانی که کار معاویه را در فضای مجازی انجام می‌دهند بیشتر است اما اگر اخلاص و تعهد باشد خداوند به کار کم جبهه حق برکت می‌دهد زیرا در این فضا یک نفر متعهد و دارای اخلاص می‌تواند با صدها نفر از جبهه مقابل برابری کند.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان شمالی در خاتمه خطاب به فعالان فضای مجازی استان گفت: باید در بین فعالان فضای مجازی خراسان شمالی همگرایی صورت گیرد تا موج‌آفرین باشند و همه در کنار هم مسائل مربوط به دین و نظام را پیگیری کنند.
وی تصریح کرد: مجموعه‌های فعال در فضای مجازی خراسان شمالی یکدیگر را رقیب هم ندانند بلکه رفیق بدانند زیرا همه در یک جبهه قرار دارند و باید با هم همراه شوند چرا که اگر همراه و منسجم نباشیم نمی‌توانیم در برابر استکبار زیاده‌خواه ایستادگی کرده و آنها را عقب برانیم.

منبع:

تازه ترین ها
تشدید
1405/04/07 - 14:43- آمریکا

تشدید همکاری سایبری ژاپن، آمریکا و کره‌جنوبی

پنجمین نشست «کارگروه دیپلماتیک سه‌جانبه ژاپن، آمریکا و کره‌جنوبی درباره تهدیدات سایبری کره‌شمالی» طی روزهای ۲۵ و ۲۶ ژوئن در واشنگتن برگزار شد.

هشدار
1405/04/07 - 14:36- آمریکا

هشدار اف‌بی‌آی درباره موج وب‌سایت‌های جعلی مرتبط با مسابقات فیفا

پلیس فدرال آمریکا و مرکز رسیدگی به شکایات جرائم اینترنتی با انتشار هشدار عمومی، نسبت به افزایش فعالیت وب‌سایت‌های جعلی مرتبط با رقابت‌های فیفا هشدار دادند.

حمله
1405/04/07 - 14:25- جرم سایبری

حمله سایبری به یک شرکت لبنی دیگر در روسیه

رسانه‌های محلی روسیه گزارش دادند یک حمله سایبری سامانه‌های فناوری اطلاعات یکی دیگر از شرکت‌های فعال در صنعت لبنیات این کشور را هدف قرار داده و موجب اختلال در بخش‌های لجستیک و حسابداری آن شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.