about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

سنگاپور، راهبرد سیاست‌های امنیت سایبری آ سه آن را بر عهده دارد اما مقابله با تهدیدات سایبری در منطقه، به همکاری جمعی نیاز دارد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ به نقل از بیزینس اینسایدر، اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا (آسه‌آن) در مرز انقلاب دیجیتالی قرار دارد. پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که اقتصاد دیجیتالی، در ده سال آینده، یک تریلیون دلار به تولید ناخالص داخلی منطقه اضافه می‌کند. درعین‌حال، ریسک دیجیتالی نیز که اعتماد و انعطاف‌پذیری سایبری را به چالش می‌کشد، رو به افزایش است.
درواقع، طبق گزارشی که شرکت مشاوره مدیریت جهانی ای‌‌تی کرنی (A.T. Kearney) روز 23 ژانویه 2018 با عنوان «امنیت سایبری در آسه‌آن: نیازی فوری به عمل» منتشر کرده است، حملات سایبری، 750 میلیارد دلار سرمایه شرکت‌های آسه‌آن را در معرض خطر قرار می‌دهد.
سنگاپور، در گزارشی پژوهشی که منطقه آسه‌آن را مورد تجزیه‌وتحلیل قرار داد، به روشنی پیشگام بودن خود را در زمینه سیاست‌های امنیت سایبری به رخ کشید. مالزی نیز با فاصله کمی، پس از سنگاپور در حال پیشتازی است.

Paragraphs
همکاری
همکاری کشورهای آ سه آن در تأمین امنیت سایبری منطقه

در سال 2017، سنگاپور 0.22% از تولید ناخالص داخلی خود را روی امنیت سایبری سرمایه‌گذاری کرد و این در حالی است که این میزان برای مالزی به 0.08% می‌رسد.
سنگاپور در رتبه سوم جهانی قرار دارد. رتبه‌های نخست در اختیار رژیم صهیونیستی (0.35%) و انگلیس (0.26%) بوده و مالزی در جایگاه نهم ایستاده است.

همکاری
همکاری کشورهای آ سه آن در تأمین امنیت سایبری منطقه

در توزیع بودجه امنیت سایبری در سرتاسر منطقه، عدم توازن جدی دیده می‌شود و کشورهایی مانند لائوس، برونئی، کامبوج و میانمار در این زمینه بسیار عقب مانده‌اند.
 درمجموع، کشورهای آسه‌آن، بودجه بسیار کمی را صرف زمینه امنیت سایبری می‌کنند. این منطقه فقط حدود 0.07% از تولید ناخالص داخلی خود را صرف امنیت سایبری می‌کند درحالی‌که متوسط هزینه جهانی به 0.13% می‌رسد.
کمبود آمادگی در زمینه مقابله با تهدیدات سایبری، نگران‌کننده است چراکه «افزایش ارتباط راهبردی منطقه و گسترش روند دیجیتالی شدن، آن را به هدفی اصلی برای حملات سایبری تبدیل می‌کند.»
یکی از شرکای شرکت ای‌‌تی کرنی و نویسنده اول گزارش، نیکلای دابرستاین (Nikolai Dobberstein)، اظهار داشت: «با تغییراتی که در چشم‌انداز فناوری کشور پدید می‌آید و با ظهور تهدیدات نوین، همکاری کشورها، دولت‌ها و بخش‌های دولتی و خصوصی در زمینه همرسانی استانداردها، بیش از هر زمان دیگری اهمیت پیدا کرده است.»
برخی از کسب‌وکارها به اشتباه، ریسک‌های سایبری را خطراتی مرتبط با حوزه فناوری اطلاعات می‌دانند. این سوءبرداشت باعث می‌شود که رویکرد جامعی به انعطاف‌پذیری سایبری نداشته باشند و با کمبود استعدادهای ماهر روبرو شوند. این ضعف‌ها موجب تشدید تهدیدات سایبری می‌شود.
برای مثال، مالزی در حال حاضر 6 هزار کارشناس امنیت سایبری دارد اما تا سال 2020 این تعداد باید به 10 هزار نفر افزایش یابد.
دابرستاین در جریان یک میزگرد رسانه‌ای با حضور بیزنس اینسایدر، اضافه کرد: «ما فقط می‌توانیم انتظار داشته باشیم که تهدیدات، بدتر شده و سطح حملات، گسترش یابد.» میزگرد یادشده در دفتر سیسکو در سنگاپور واقع در پارک تجاری چانگی برگزار شد.
شرکت ای‌‌تی کرنی می‌گوید که برای مقابله با تهدیدات فزاینده سایبری، آسه‌آن باید: سطح امنیت سایبری را در دستور کار سیاست‌های منطقه‌ای بالا ببرد؛ تعهدی مستمر نسبت به تأمین امنیت سایبری ایجاد کند؛ زیست‌بوم را نه فقط با اجرای استانداردها در بخش شرکتی بلکه با افزایش آگاهی‌های سایبری در تمام شرکای تجاری، تقویت کند؛ و موج بعدی توانمندی امنیت سایبری را طراحی کند.
رئیس سیسکو، نوین منون (Naveen Menon)، با تأکید بر اهمیت فراخواندن منطقه به همکاری در زمینه مقابله با تهدیدات سایبری، اظهار داشت: «هیچ شرکتی به تنهایی نمی‌تواند با تهدیدات مقابله کند. باید دست به دست هم دهیم.»

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 09:22- آسیا

افزایش حملات سایبری همزمان با جهش دیجیتال امارات

رشد سریع دیجیتال امارات، تهدیدات سایبری فزاینده‌ای را به دنبال دارد، زیرا شرکت‌ها به سمت استراتژی‌های اولویت بازیابی حرکت می‌کنند.

حمله جدید فیشینگ از طریق اسناد جعلی واتس‌اپ

حمله فیشینگ واتس‌اپ از اسناد تجاری جعلی برای هک کردن رایانه‌های شخصی استفاده می‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.