about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

همکاری نیروی هوایی با شرکت های مخابراتی

نیروی هوایی آمریکا به منظور بهبود امنیت سایبری و به کارگیری راه کارهای هوشمند شروع به همکاری با AT&T کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، به نقل از « defensesystems»؛ آکادمی نیروی هوایی آمریکا (Air Force Academy)، قصد دارد به همان اندازه‌ی بخش خصوصی به‌عنوان یک سازمان نوآور شناخته بشود. به همین منظور شروع به همکاری با AT&T کرد.

شرکت AT&T اعلام کرد همکاری مذکور 5 سال به طول می‌انجامد. تمرکز این قرارداد، روی امنیت سایبری، اینترنت اشیا، راه کارهای هوشمند، اینترنت 5 جی و شبکه های نرم افزاری قرار دارد؛ اما چندین حوزه ی دیگر را نیز شامل می شود.

میشل چیارامونت (Michael Chiaramonte)، مدیر «CyberWorx» در آکادمی مذکور گفت:

به کارگیری منابع یک شرکت مخابراتی می تواند درک و نوع استفاده ی ما را از فناوری بهبود دهد. همچنین باعث پیشرفت اهداف آکادمیک و تحقیقاتی خواهد شد.

همکاری یاد شده تجربیات جدیدی را فراتر از کلاس های درس در اختیار دانشجویان قرار می دهد. همچنین این تفاهم نامه به عنوان بخشی از پروژه ی تحقیقاتی بزرگ تر AFA به حساب می آید که شامل 19 مرکز و 2 دانشگاه می شود.

مقامات AT&T معتقدند قرارداد مذکور به نیروی هوایی کمک می کند تا نیازهای فعلی و آینده ی خود را به شکل بهتری تشخیص دهد.

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.