about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مک‌آفی با تلسترا برای ارائه راه‌حل‌های هویتی و امنیتی به مشتریان در سراسر استرالیا همکاری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مک‌آفی (McAfee) از همکاری چند ساله با تلسترا (Telstra) برای ارائه حفاظت جامع و حفظ حریم خصوصی و هویت مصرف کنندگان در فعالیت‌ها، دستگاه‌ها و مکان‌ها خبر داد.

این مشارکت به مشتریان جدید و موجود تلسترا دسترسی آسان به راه‌حل‌های امنیتی پیشرو مک‌آفی را برای ارائه امنیت جامع و حفظ حریم خصوصی از طریق مجموعه خدمات یکپارچه آن از جمله آنتی‌ویروس، کنترل‌های والدین، محافظت از هویت، وی‌پی‌ان (VPN) امن و موارد دیگر، برای محافظت و ایمن کردن چندین دستگاه از جمله موبایل، کامپیوتر و لپ‌تاپ می‌دهد.

پدرو گوتیرز (Pedro Gutierrez )، معاون ارشد فروش و عملیات جهانی مک‌آفی، گفت :

«مطالعه اخیر مک‌آفی نشان داد که 27 درصد از استرالیایی‌های مورد بررسی از تلاش برای سرقت حساب و 23 درصد درز اطلاعات حساب مالی را تجربه کرده‌اند. با افزایش سرعت گسترش زندگی آنلاین، ما از شراکت با تلسترا، که از طریق این همکاری، تعهد به نوآوری و مشتریان خود را با سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و فناوری‌های جدید که از مشترکان تلفن همراه و پهنای باند آنها محافظت می‌کنند، نشان می‌دهند، هیجان‌زده هستیم.»

پلتفرم یکپارچه امنیت مصرف کننده مک‌آفی طیف گسترده‌ای از راه‌حل‌های امنیتی تلفن همراه را برای محافظت از حریم خصوصی و هویت مشتریان و در عین حال مسدود کردن حملات ویروس‌ها، بدافزارها، جاسوس‌افزارها و باج‌افزارها ارائه می‌دهد. این مشارکت به مشتریان تلسترا اجازه می‌دهد از این قابلیت‌ها بهره ببرند و از خود در برابر تهدیدات اضافی از جمله هک‌های احتمالی، سرقت هویت و شکاف‌های گسترده‌تر در امنیت آنلاین و موبایل محافظت کنند تا بتوانند با اطمینان زندگی آنلاین داشته باشند.

متیو اُبرایان (Matthew O’Brien)، مدیر امنیت سایبری و مالک گروه تلسترا اظهار داشت :

«در دنیای امروزی که به طور فزاینده‌ای متصل است، خطر تهدیدات سایبری همچنان در حال افزایش است. تلسترا برای مقابله با این خطر متعهد است که ویژگی‌های امنیتی مورد نیاز برای محافظت از آنها را به صورت آنلاین در اختیار مشتریان خود قرار دهد. همکاری با مک‌آفی به مأموریت ما برای ایجاد یک آینده متصل ایمن کمک می‌کند که در آن همه می‌توانند پیشرفت کنند و تکمیل کننده جاه‌طلبی «T25» تلسترا با هدف گسترش موقعیت رهبری شبکه ما با ارائه ارزش بیشتر به مشتریان است.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.