about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

شرکت‌های اروپایی برای ایجاد نوآوری به دنبال همکاری با استارت‌آپ‌های اسرائیلی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به نظر می‌رسد که بیش از 200 استارت‌آپ اسرائیلی در کنفرانس مجازی که قرار است اواخر ماه جاری برگزار شود، شرکت کنند تا شرکت‌های اروپایی را به سمت دیجیتالی شدن و نوآوری بیشتر سوق دهند.

نسخه مجازی «Europe Days 2020» امیدوار است که به شرکت‌های آلمانی، سوئیسی و اتریشی کمک کند تا تقاضای راه‌حل‌های جدید فناوری برآورده شود؛ تقاضایی که به دلیل فشار رقابتی چین و ایالات متحده و شیوع بیماری همه‌گیر ویروس کرونا افزایش یافته است.

این کنفرانس، اواخر ماه اکتبر امسال و درمیان بیش از 50 سخنران از جمله اولاف کُچ (Olaf Koch)، مدیرعامل « Metro AG»، غول خرده‌فروشی با 27 میلیارد یورو گردش مالی سالانه، و رِنه اوبرمان (Rene Obermann)، رئیس ایرباس و مدیر عامل «Warburg Pincus Germany» برگزار خواهد شد. رؤسای شرکت‌های مخابراتی، زنجیره‌های خرده‌فروشی و مؤسسات حقوقی نیز در میان سخنرانان حضور خواهند داشت. نمایندگان شهرهای کلن، وین، برلین، زوریخ و غیره نیز در این مراسم شرکت خواهند کرد.

رویداد فوق، ترکیبی از گفتگوها، میزگردهای تعاملی، جلسات یک به یک و فرصت‌های شبکه‌داری با هدف به حداکثر رساندن روابط تجاری خواهد بود. جدا از اطلاعات عملی در مورد ورود به 3 کشور اروپایی، که در مجموع 92 میلیون کاربر را شامل می‌شود، کنفرانس روی کمک به دسترسی استارت‌آپ‌های اسرائیلی به شرکت‌های متوسط ​​اروپایی (Mittelstand) متمرکز خواهد بود.

شرکت‌های متوسط اروپایی بیش از هر زمان دیگری به راه‌حل‌های نوآورانه به عنوان یک موتور رشد نیاز دارند و معتقدند که استارت‌آپ‌های اسرائیلی می‌توانند کمک کننده باشند.

استارت‌آپ‌های شرکت کننده در زمینه فناوری‌های بیمه، هوش مصنوعی، امنیت سایبری، تحرک، 5G، رسانه جدید (NewMedia)، خرده‌فروشی الکترونیک (eRetail)، «FoodTech»، بهداشت الکترونیک (eHealth)، «SporTech»، «Industry 4.0»، «eLogistics» و «AgriTech» حضور خواهند داشت.

کنفرانس به‌وسیله «Novawind»، شرکت اسرائیلی ارائه دهنده خدمات توسعه تجاری، برگزار و از سوی برخی شرکت‌ها از جمله «Deutsche Telekom»، شهر کلن در آلمان و شهر وین پشتیبانی می‌شود. شرکای نشست شامل مؤسسه صادرات و سازمان نوآوری اسرائیل هستند.

منبع:

تازه ترین ها
ادغام
1405/04/02 - 17:53- هوش مصنوعي

ادغام هوش مصنوعی در برنامه‌های اصلی دولت اندونزی

اندونزی قصد دارد هوش مصنوعی را در برنامه‌های اصلی دولتی بین سال‌های ۲۰۲۶ تا ۲۰۲۹ ادغام ‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.