about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری سایبری چین و آمریکا

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ مقامات سطح بالای ایالات‌متحده و چین، در اجلاسی که به سرپرستی مشترک لورتا لینچ (Loretta Lynch)، دادستان کل آمریکا، جه جانسن (Jeh Johnson)، وزیر امنیت داخلی آمریکا و گو شنگ کوئن (Guo Shengkun)، وزیر امنیت عمومی چین، 7 دسامبر در واشنگتن برگزار شد، دیدار کرده و در رابطه با مسائل سایبری و همکاری های ممکن به بحث و مذاکره نشستند. ایده این گفتگوها توسط اوباما رییس‌جمهور آمریکا و شی جینپینگ رییس‌جمهور چین در سپتامبر 2015 داده شد و بستری برای هر دو طرف برای همکاری و تبادل اطلاعات جهت مبارزه با تروریسم سایبری ایجاد نمود.
هر دو کشور علاقه‌مند هستند تا برای جلوگیری از ایجاد تداخل در مبارزه با سرقت اینترنتی و سایر جرائم سایبری همچون فروش اطلاعات، مواد مخدر و سلاح در محیط دارک وب و گسترش هرزه‌نگاری کودکان همکاری کنند. هر دو کشور ارزش همکاری را درک نموده و قصد دارند با کمک یکدیگر برای محافظت از اینترنت و انتقال اطلاعات در فضای آلوده و پروتکل‌های خراب و مملو از بدافزار فعالیت کنند.
زمان‌بندی و کیفیت این مذاکرات پس از دور دوم مذاکرات که در ژوئن 2016 برگزار شد، افزایش یافت. دو طرف میگویند باید دور چهارم نیز در سال 2017 برگزار شود.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.