about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری سایبری عربستان با مجمع جهانی اقتصاد

عربستان سعودی، در زمینه امنیت سایبری، با مجمع جهانی اقتصاد، توافق نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به اطلاع رسانی آژانس مطبوعاتی عربستان، مرکز امنیت سایبری ملی این کشور (NCSC)، به منظور همکاری امنیت سایبری، توافق‌نامه‌ای با مجمع جهانی اقتصاد (WEF) امضا کرد. هدف این قرارداد، تقویت امنیت سایبری، محافظت در برابر تهدیدات و شناسایی فرصت‌های احتمالی برای همکاری در پروژه‌ها و طرح‌های ابتکاری است.
ابراهیم الفریح (Ibrahim Al-Freih)، معاون فرماندار راهبرد و برنامه‌ریزی عربستان و الویز زوئینگی (Alois Zwinggi)، رئیس امور سازمانی و انطباق در مجمع جهانی اقتصاد این توافق‌نامه را امضا کردند.
دیدگاه مرکز ملی امنیت سایبری عربستان، ایجاد فضای سایبری انعطاف‌پذیر و امن، برای محافظت از منافع ملی، شهروندان و تقویت رشد اقتصاد این کشور است.
تفاهم‌نامه یادشده، سامانه‌های دفاعی، فناوری و راهنمایی را برای محافظت از دستگاه‌های ارتباطی در برابر حملات و محرمانه بودن، یکپارچگی، فرآیندها و آسیب‌پذیری در زیرساخت ارتباطات ریاض فراهم می‌کند.
مرکز ملی امنیت سایبری عربستان، پیش‌تر دستورالعمل‌های پایه امنیت سایبری را برای به‌حداقل رساندن تهدیدات، به آژانس‌های مختلف دولتی صادر کرده بود. این شیوه‌نامهها، برای ایجاد استانداردهای پایه، به منظور حفاظت از شبکه‌ها و سیستم‌های دولتی و منافع مهم اقتصادی و ملی کشور آماده شده بودند.
اعمال این دستور کارها، برای همه آژانس‌های دولتی ازجمله: وزارتخانه‌ها، مقامات، مؤسسات و دیگران، علاوه بر آژانس‌های بخش خصوصی – که زیرساخت‌های مهم ملی را در اختیار دارند، یا میزبانی می‌کنند – امری ضروری است.
مجمع جهانی اقتصاد، یک سازمان مستقل بین‌المللی به شمار می‌رود که با مشارکت کسب و کار، سیاستمداران، دانشگاهیان و دیگر رهبران جامعه، برای پدید آوردن موضوعات: صنعتی، منطقه‌ای و جهانی، متعهد به توسعه جهانی است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.