about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

همکاری سامسونگ و گوگل در یک قرارداد 10 ساله

سامسونگ و گوگل یک قرارداد برای همکاری بلند مدت به امضا رساندند.

سامسونگ و گوگل یک قرارداد برای همکاری بلند مدت به امضا رساندند. قرارداد میان این دو غول تکنولوژی بنا بر اشتراک گذاری اختراع‌های خود با یکدیگر است و مدت آن ۱۰ سال خواهد بود.
این مشارکت بیش از یک طیف گسترده از فن آوری‌ها و کسب و کار است. با توجه به مدت زمان آن، همکاری خاص است و فراتر از تولید تلفن‌های همراه خواهد بود. با در نظر گرفتن خبر خریداری شرکت تولیدکننده لوازم خانگی Nest توسط گوگل ،تولید مشترک لوازم خانگی می‌تواند یکی از حوزه‌های جدید میان این دو کمپانی عظیم باشد.
اینگونه همکاری‌ها و قراردادها می‌تواند بطور قابل توجهی دعوی قضایی بین شرکت‌ها را کاهش دهد. با این قرارداد، سامسونگ و گوگل به سبد اختراعات یکدیگر دسترسی خواهند داشت و راه برای همکاری‌های عمیق‌تر در زمینه تحقیقات و توسعه محصولات و فن آوری‌های آینده باز می‌شود.

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.