about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

همکاری سامسونگ و مرسدس بنز

شرکت سامسونگ قصد دارد تا برای اولین بار، سیستم دستیار صوتی ماشین های مرسدس بنز را با دستگاه های هوشمند موجود در خانه ترکیب و همگام سازی کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سامسونگ در حال همکاری با شرکت خودروسازی مرسدس بنز است تا این سازنده خودرو را وارد اکوسیستم هوشمند خود کند.
 S-Class در سال 2021 اولین ماشین خواهد بود که مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

رانندگان قادر خواهند بود با استفاده از دستیار صوتی MBUX مرسدس بنز، بسیاری از دستگاه های هوشمند خانه خود شامل چراغ ها، قفل ها، ترموستات ها، سیستم امنیتی خانه و باز کننده در سطل آشغال را کنترل کنند.


سامسونگ در ماه ژانویه نیز همکاری را با Smartcar آغاز کرد. هدف از این همکاری، همگام سازی اپلیکیشن SmartThings با اکثر خودرو های جدید آمریکا بود.
رانندگان ماشین های Subaru و Tesla نیز در چند سال اخیر توانسته اند از ماشین خود و با استفاده از EVEConnect، دستگاه های هوشمند خود را کنترل کنند.
لازم به ذکر است این سرویس نیازمند پرداخت هزینه ای برای فعال سازی بود.


با این حال این اولین بار است که دستیار صوتی ماشین با سیستم هوشمند خانه ترکیب می شود.


در این صورت شما دیگر مجبور نخواهید بود برای کنترل دستگاه های هوشمند خانه خود از ماشین ، اقدام به نصب CarPlay، Android Auto یا  Echo Auto کنید.
 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.