about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ایتالیا و ایالات متحده در مورد جرایم سایبری تفاهم‌نامه همکاری امضا می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ متیو پیانتدوسی (Matteo Piantedosi)، وزیر کشور ایتالیا، با همتای آمریکایی خود مایورکاس (Alejandro Mayorkas) در واشنگتن ملاقات و او را به رُم دعوت کرد. در این رویداد 2 طرف درمورد پروتکل همکاری جدیدی در زمینه امنیت سایبری تفاهم‌نامه همکاری امضا کنند.

سفر پیانتدوسی به واشنگتن

پیانتدوسی طی چند روز گذشته در واشنگتن حضور داشت و در آنجا با مایورکاس دیدار کرد. 2 طرف درباره چندین موضوع از جمله مبارزه با جرایم سازمان یافته، قاچاق مواد مخدر و مهاجرت غیرقانونی بحث و گفتگو کردند و تقویت همکاری در مبارزه با جرایم سایبری را مورد بحث قرار دادند.

معامله سایبری

رُم و واشنگتن در حال کار روی یک یادداشت تفاهم هستند که برای تقویت همکاری عملیاتی در حوزه سایبری، بهبود امنیت زیرساخت‌های حیاتی و ایجاد فرصت‌های مشارکت جدید طراحی شده است.

  • اسناد «Decode39» در مرحله پیشرفته هستند. انتظار می‌رود تا پایان سال امضا شود و سفر مایورکاس به ایتالیا می‌تواند موقعیت عالی را ثابت کند.
  • پیانتدوسی رسماً از وی در دیدار رو در رو در واشنگتن دعوت کرد. بازدید از رُم می‌تواند بین پاییز و زمستان آینده انجام شود.

این موضوع در مورد افزایش همکاری است و پروتکل آینده همکاری ایتالیا-ایالات متحده در زمینه سایبری را تقویت خواهد کرد و چندین حوزه مهم مانند دفاع، اطلاعات، انعطاف‌پذیری (با آژانس امنیت ملی سایبری که از کار طرف ایتالیایی حمایت می‌کند) و دیپلماسی را پوشش می‌دهد.

  • در ماه نوامبر گذشته، وزیر امور خارجه ایتالیا کنفرانس تعهدات دفاع سایبری ناتو 2022 را با همکاری ایالات متحده سازماندهی کرده بود و کشورهای عضو متعهد شدند که از شبکه‌ها و زیرساخت‌های ملی خود با افزایش انعطاف‌پذیری ملی خود برای منافع جمعی اتحاد محافظت کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.