about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

همکاری تیک تاک با اتحادیه اروپا

تیک تاک با نگاهی به قوانین محتوای آنلاین اتحادیه اروپا به این اتحادیه اجازه دسترسی به نرم افزارهای تحقیقاتی خود را میدهد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، اپلیکیشن ویدیوی کوتاه تیک تاک (TikTok) نرم افزار تحقیقاتی خود را به روی محققان در اروپا پیش از قوانین جدید اتحادیه اروپا که شرکتهای بزرگ فناوری را ملزم به انجام کارهای بیشتر برای نظارت بر محتوای آنلاین خود میکند، باز کرد.

تیک تاک که متعلق به شرکت فناوری چینی بایت دنس (ByteDance)میباشد، یکی از ۱۹ پلتفرم آنلاین و موتورجستجوی اینترنتی است که باید الزامات سختگیرانه‌تری را اجرا کنند. این الزامات از ماه آگوست امسال تحت قانون سرویس‌های دیجیتال (DSA) اجرا می‌شود.

این شرکت اعلام کرد که هنوز منتظر است تا اتحادیه اروپا شرایط فنی را برای رابط برنامه نویسی (API) جهت دسترسی به داده های خود تعیین کند، اما به هر حال تصمیم گرفت دسترسی مذکور را فراهم کند.

تیک تاک به طور فعالAPI  تحقیقاتی را قبل از دستورالعمل‌های فنی بیشتر و عرضه محتوای مخازن داده‌ها قبل از مهلت همخوانی با قانون سرویس‌های دیجیتال اجرا می‌کند. البته تمام محققان باید حساب کاربری تیک تاک مخصوص توسعه دهندگان را داشته باشند و در آمریکا یا اروپا مستقر باشند.

این شرکت اوایل سال جاری نسخه اولیه اِی پی آی تحقیقاتی (Research API)خود را برای محققان دانشگاهی در ایالات متحده منتشر کرد.

تیک تاک همچنین به محققان اجازه دسترسی به API محتوای تجاری خود را داد.  

 

منبع:

تازه ترین ها

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.

گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.

قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.