about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

صنایع هوایی اسرائیل و شرکت هانی‌ ول قصد دارند با همکاری یکدیگر به توسعه سامانه های GPS بپردازند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ بر اساس اعلامیه رسمی شرکت هانی ول(Honeywell)، این شرکت بین المللی، به منظور توسعه یک سامانه ناوبری ضد اختلال سیگنال، با صنایع هوایی اسرائیل وارد همکاری شده است.

هانی ول و صنایع هوایی اسرائیل، برای نخستین بار، در جولای سال گذشته از علاقه و تمایل خود به توسعه فناوری ضد اختلال سیگنال سامانه های ناوبری خبر دادند. طبق اخبار منتشر شده، این محصول مشترک، تلفیقی از سیستم ضد اختلال صنایع هوایی اسرائیل، موسوم به آدا (ADA system) و سامانه های ناوبری شرکت هانی ول است.

شرکت دولتی صنایع هوایی اسرائیل، بزرگترین سازمان هوایی و دفاعی اسرائیل است و تولید محصولاتی چون سیستم های دفاع هوایی، ضد موشک، هواپیماهای بی سرنشین، سیستم های هوشمند سایبری و مختل کننده های فعالیت پهپادها را بر عهده دارد.

الکس لویت (Alex Levit)، مدیر تولید سامانه آدا در صنایع هوایی اسرائیل، اخیرا طی اظهار نظری در این مورد گفت که این سیستم تا کنون ده ها میلیون دلار درآمد زایی داشته و در اسرائیل و برخی کشور ها مستقر و عملیاتی شده است.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.