about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

تعدادی از استارت اپ های آمریکا با خواربارفروشی‌ها و فروشگاه‌های این کشور همکاری می‌کنند تا تحویل خریدهای مردم با روبات‌های خودران انجام شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از آسین ایج، بیش از 40 نفر از کارکنان خواربارفروشی‌ها و فروشگاه‌های آمریکایی در نقاط مختلف این کشور به علت ابتلا به کرونا فوت کرده‌اند و نگرانی از تداوم این روند باعث شده تا کاربرد روبات برای تحویل کالا با استقبال مواجه شود.

این روبات‌های چهارچرخ و کوچک دارای محفظه‌هایی برای حمل بار هستند و با دریافت برنامه حرکت و مقصد کالاهای درخواستی را به سمت مقصد حمل می‌کنند.

روبات‌های مذکور که مجهز به حسگرهای متعددی هستند قادر به شناسایی موانع بوده و در حال حاضر به میزان قابل‌توجهی در حوه واشنگتن به کار گرفته‌شده‌اند. استفاده از روبات تحویل کالا باعث کاهش تجمعات انسانی نیز می‌شود و خطر انتقال ویروس کرونا را کمتر از قبل می‌کند.

یکی از این فروشگاه‌ها که ده روبات خودران را به همین منظور به خدمت گرفته اعلام کرده که با این کار روزانه حدود 35 سفارش را به مقصد می‌رساند. البته حدود 30 سفارش دیگر نیز توسط افراد تحویل داده می‌شود. به نظر می‌رسد در آینده از این روند بازهم بیشتر استقبال شود.

منبع:

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.