about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

همکاری احتمالی آمریکا و لهستان در حوزه 5 جی

به نظر می‌رسد آمریکا قصد دارد در آینده‌ای نزدیک قراردادی را در حوزه تأمین امنیت شبکه‌های 5 جی با لهستان امضا کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ یکی از مقامات ارشد کاخ سفید اعلام کرد احتمالاً در زمان حضور مایک پنس (Michael Pance)، معاون رییس جمهور آمریکا، در ورشو لهستان در طی چند روز آینده، این 2 کشور در زمینه تأمین امنیت شبکه‌های 5 جی قرارداد همکاری امضا می‌کنند.

از اصلی‌ترین برنامه‌های پنس، ملاقات با مقامات لهستانی و گفتگو در رابطه با شیوه حفظ امنیت سایبری با نزدیک‌تر شدن فناوری 5 جی است. همچنین اقدامات شرکت چینی هوآوی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دولت آمریکا هم‌اکنون یک کمپین جهانی را علیه هوآوی راه‌اندازی کرده و در تلاش است متحدان خود را ترغیب کند تا با این شرکت همکاری نکند. آمریکا ادغام می‌کند شرکت یاد شده توانایی جاسوسی از مشتریان خود را دارد. همچنین ادعا می‌کند هوآوی تحریم‌های آمریکا علیه ایران را نقض کرده و دارایی‌های معنوی آمریکا را سرقت کرده است.

مقام یاد شده ذکر کرد، هدف از توافق نامه‌ی احتمالی یاد شده میان آمریکا و لهستان، محافظت از شبکه‌ها در برابر دسترسی‌های غیرمجاز و مداخله اپراتورهای ارتباطی خارجی است. با وجود این از هیچ شرکتی نام نبرد.

وی ادامه داد:

گام‌های مهمی در حال برداشته شدن است و احتمالاً ما در طی چند روز آینده آن را اعلام کنیم. توسعه یک رویکرد مشترک امنیت شبکه 5 جی میان آمریکا و لهستان به منظور ایجاد یک اکوسیستم ایمن می‌تواند یکی از آن‌ها باشد.

یک مقام ارشد لهستانی نیز در گذشته اعلام کرده بود این کشور قصد دارد استانداردهای امنیتی خود را تقویت کند؛ بنابراین ممکن است ایجاد قرارداد با تعدادی از شرکت‌های حوزه 5 جی را ممنوع سازد. این مقام شرح داد برای هیچ شرکت یا تجهیزات خاصی در این تفاهم‌نامه، استثنا قائل نمی‌شوند. با وجود این همکاری با آمریکا در حوزه‌ی امنیت برای آن‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.