about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

وزرای دادگستری کشورهای عضو اتحادیه اروپا و برخی شرکت‌های فناوری مانند گوگل و متا از همکاری برای مقابله با نفرت پراکنی در شبکه‌های اجتماعی خبر داده اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، شرکت های بزرگ فناوری و کشورهای عضو اتحادیه اروپا روز جمعه بر سر طراحی یک چارچوب قانونی به توافق رسیده اند که برای همکاری به منظور مقابله با نفرت پراکنی اینترنتی ضروری دانسته شده است.

رسانه‌های اجتماعی و پلت‌فرم‌های آنلاین با انبوهی از پیشنهادات قانونی در هر دو سوی اقیانوس اطلس روبرو هستند که از آنها می‌خواهد برای مقابله با سخنان نفرت‌انگیز در فضای آنلاین ونشر اطلاعات نادرست، اقدامات بیشتری انجام دهند.

در اتحادیه اروپا، قانون خدمات دیجیتال، غول‌های فناوری را مجبور می‌کند تا برای مقابله با نشر محتوای غیرقانونی در پلتفرم‌های خود جدیت به خرج دهند، در غیر این صورت آنها با جریمه‌هایی معادل با حداکثر 6 درصد از گردش مالی سالیانه جهانی خود مواجه خواهند شد.

اریک دوپوند مورتی وزیر دادگستری فرانسه که میزبان این نشست در شهر لیل در شمال فرانسه بود، گفت: «زمان آن فرا رسیده که قوانینی را در اتحادیه اروپا تصویب کنیم که موجب شود پلتفرم‌ها حرف آخر را نزنند. ما به یک چارچوب روشن و دقیق نیاز داریم که موجب احترام به آزادی بیان احترام شود.

کنت واکر، مشاور حقوقی ارشد گوگل، که در این جلسه شرکت کرده بود در واکنش گفته که این شرکت از طرح های اتحادیه اروپا برای بهبود شرایط دنیای دیجیتال استقبال می. کند. وی افزوده: ما معتقدیم که مقررات مذکور یک سابقه بین المللی مثبت برای حمایت از اجرای قانون و در عین حال تضمین حریم خصوصی و روندهای قانونی برای کاربران ایجاد می کند.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.