about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

همکاری آژانس امنیت ملی آمریکا با بخش خصوصی

مایکل راجرز (Michael Rogers) اظهار داشت که آژانس امنیت ملی آمریکا (NSA) در شش ماه گذشته در بررسی نفوذهای سایبری به بخش‌های خصوصی کمک کرده است. همچنین وی اعلام داشت که انتظار می‌رفت این همکاری‌ها سریع‌تر انجام پذیرد.
مایکل راجرز در روز دوم آوریل در کنفرانسی که به میزبانی انجمن نیروهای مسلح ارتباطات و الکترونیک در واشنگتن برگزار شد گفت: " از آنجایی آژانس امنیت ملی دارای قابلیت‌های فنی در حوزه امینت اطلاعات است، ما باید به دنبال راهی باشیم که قابلیت‌های آژانس امنیت ملی به بخش‌های خصوصی کمک کند."
مایکل راجرز علاوه بر ریاست آژانس امینت ملی، رئیس واحد فرماندهی امنیت سایبری آمریکا (Cyber Command) نیز است. وی با بیان این موضوع به پلیس امنیت فدرال آمریکا (FBI) که آژانس امنیت ملی با دیگر سازمان‌ها در بررسی حمله‌ی سایبری ماه نوامبر به شرکت سونی پیکچرز همکاری کردند، بر این نکته تأکید کرد: "تنها مواقع خطر مانند حمله سایبری به شرکت سونی نباید زمانی باشد که ما با یکدیگر همکاری می‌کنیم."
مایکل راجرز بیان کرد که آژانس امنیت ملی آمریکا و واحد فرماندهی امنیت سایبری این کشور، تهدیدهای سایبری را باید با شرکت‌هایی که این تهدیدها را شناسایی می‌کنند، به اشتراک‌گذارند. آژانس امینت ملی آمریکا می‌تواند بدافزارهایی که در حملات سایبری به بخش‌های خصوصی استفاده می‌شود را ابتدا تشریح و سپس آن را ازنظر امنیتی ایمن سازد.
پیش‌ازاین در این کنفرانس، مدیر برنامه و سیاست واحد فرماندهی امنیت سایبری آمریکا، ژوزف برندلر (Joseph Brendler)، نیز موافقت خود را در زمینه همکاری بخش‌ خصوصی با این واحد فرماندهی اعلام کرد. وی گفت: "من فکر می‌کنم ما در حال پذیرش اهمیت همکاری بخش خصوصی و دولتی و ارتباط میان این دو هستیم. این ارتباط باید در چارچوب مناسبی باشد و همچنین بر آن نظارت شود."
در این کنفرانس، مایکل راجرز بر اهمیت این نکته که آژانس امنیت ملی، حملات سایبری که به دارایی‌های آمریکا انجام می‌شد را به یک سری از مهاجمان خاص نسبت داد، اشاره کرد. در حمله سایبری به شرکت سونی پیکچرز، پلیس فدرال آمریکا کشور کره شمالی را مسئول این حمله سایبری دانست و از نقش آژانس امنیت ملی را در تشخیص این حمله سایبری کاست. درحالی‌که راجرز اعلام داشت که آژانس امنیت ملی به‌وسیله ردیابی بدافزاری که در این حمله سایبری استفاده‌شده بود، تشخیص داد که کره شمالی مسئول این حمله سایبری بوده است.
کمک‌رسانی آژانس امنیت ملی به بخش خصوصی می‌تواند موجب گسترش و پیشرفت تجهیزات این بخش شود. راجرز بیان کرد که او به "ایجاد زیرساخت در بخش خصوصی" علاقه‌مند‌است.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.