about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آژانس امنیت سایبری سنگاپور همکاری خود را با مرکز تجزیه و تحلیل و اشتراک اطلاعات خدمات مالی برای تلاش‌های امنیت سایبری تجدید می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس امنیت سایبری سنگاپور (CSA) و مرکز تجزیه و تحلیل و اشتراک اطلاعات خدمات مالی (FS-ISAC) یادداشت تفاهمی برای تجدید همکاری خود در زمینه اشتراک اطلاعات و ترویج تمرینات سایبری در خدمات مالی امضا کردند.

2 طرف در بیانیه‌ای مشترک به اشتراک‌گذاری اطلاعات تهدیدات امنیتی از طریق یک کانال ایجاد شده و مشارکت در تمرینات سایبری برای مقابله و کاهش تهدیدات امنیت سایبری را تسهیل خواهند کرد.

در این بیانیه آمده است :

«این معامله بر شناخت متقابل تأکید می‌کند که پرداختن به تهدیدات سایبری نیازمند رویکردی چند جانبه و شامل همکاری نزدیک، اشتراک‌گذاری اطلاعات و افزایش مستمر اقدامات آمادگی سایبری است.»

براساس گزارش اخیر چشم‌اندازی سایبری (SCL) آژانس امنیت سایبری سنگاپور در سال 2022، بخش خدمات بانکی و مالی با بیشترین جعل روبرو بوده و 80 درصد از 8500 تلاش فیشینگ در سال 2022 را به خود اختصاص داده است. این گزارش همچنین به سازمان‌ها در مورد تهدیدات سایبری در حال افزایش در سنگاپور مانند باج برای شهرت و حملات سایبری مبتنی بر هوش مصنوعی هشدار داد.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.