about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی اعلام کرد که ایالات متحده، کره جنوبی و ژاپن توافق کرده اند که یک گروه مشورتی در سطح بالا برای مقابله با فعالیت های سایبری کره شمالی راه اندازی کنند که به گفته آنها برنامه های تسلیحاتی غیرقانونی این کشور را تامین مالی می کند.

به گزارش کارگروه بین الملل خبرگزاری سایبربان، آن نوبرگر، معاون مشاور امنیت ملی ایالات متحده در امور سایبری و فناوری های نوظهور، هفته گذشته با همتایان کره جنوبی و ژاپنی خود در واشنگتن گفتگو کرد.

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی گفت که آنها موافقت کرده اند که جلسات سه ماهه تحت چارچوب جدید برگزار کنند.

این دفتر در بیانیه‌ای اعلام کرد:

هدف از این اقدام تقویت قابلیت‌های واکنش موثر سه کشور در برابر تهدیدات سایبری جهانی، از جمله مقابله مشترک با فعالیت‌های سایبری کره شمالی است که به عنوان منبع کلیدی تامین مالی برنامه‌های هسته‌ای و سلاح‌های کشتار جمعی این کشور مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد.


این اعلام پس از آن صورت گرفت که رهبران سه کشور در نشستی در ماه اوت در کمپ دیوید توافق کردند که یک کارگروه سه جانبه جدید علیه تهدیدات سایبری کره شمالی تشکیل دهند.

ناظران تحریم‌ها، کره شمالی را به استفاده از حملات سایبری برای جمع‌آوری بودجه برای برنامه‌های هسته‌ای و موشکی‌اش متهم کرده‌اند و گزارش سازمان ملل می‌گوید که کره شمالی سرقت ارزهای دیجیتال خود را در سال گذشته افزایش داده و از تکنیک‌های پیچیده برای سرقت در سال 2022 بیش از هر سال دیگری استفاده کرده است.

کره شمالی اتهامات هک یا سایر حملات سایبری را رد کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.