about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

در نشست صمیمانه‌ای که با حضور محمدباقر اثنی‌عشری رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و فرامرز رستگار دبیر سندیکای مخابرات ایران برگزار شد، طرفین به بررسی زمینه‌های مشترک همکاری پرداختند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛‌ در نشست صمیمانه‌ای که با حضور محمدباقر اثنی‌عشری رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای و فرامرز رستگار دبیر سندیکای مخابرات ایران برگزار شد، طرفین به بررسی زمینه‌های مشترک همکاری پرداختند.

در ابتدا رستگار سابقه‌ای از شکل‌گیری و تشکیل سندیکای مخابرات و حوزه‌ فعالیت‌های آن را تشریح کرد. ایشان ضمن اشاره به سالگرد بیست سالگی تاسیس سندیکا، اشاره کرد که این سندیکا با 20 شرکت ایجاد شد ولی هم اکنون بر اساس تعریف عام‌تری از صنعت و حضور شرکت‌های ارائه‌کننده خدمات فنی و مهندسی در حوزه مخابرات در کنار شرکت‌های تولیدکنندگان تجهیزات مخابراتی، تعداد اعضای آن به 124 شرکت رسیده است.

اثنی‌عشری نیز با اشاره به توسعه بازار فناوری اطلاعات و ارتباطات و در هم تنیده شدن کسب‌وکارها و میدان‌های کاری مشترک شرکت‌های حوزه فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد: این دو حوزه هم اکنون مسائل مشترکی دارد که می‌توانند توسط این دو نهاد دنبال شود.

در این جلسه که آزاد معروفی، رئیس کمیسیون شبکه سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران و وحید تائب، عضو هیات‌‌مدیره سازمان نظام صنفی رایانه ای تهران هم حضور داشتند، سابقه تعامل این دو نهاد تشریح و بر تعامل بیشتر این دو تاکید شد. معروفی ضمن درخواست از رستگار برای حضور در کمیسیون شبکه، به موضوعات و مشکلات فنی مشترک سازمان نظام صنفی و سندیکای مخابرات اشاره کرد.

در  پایان نیز قرار شد، جلسات مشترکی با هدف تبیین نحوه همکاری طرفین برگزار شود.

تازه ترین ها
اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.

هشدار
1405/04/23 - 10:01- آمریکا

هشدار کانادا به وام‌دهندگان بانکی در پی تشدید تهدیدات سایبری

نهاد ناظر بر بانکداری کانادا به وام‌دهندگان در پی افزایش نگرانی‌های سایبری کلود میتوس از شرکت آنتروپیک هشدار داد.