about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

همایش امنیت سامانه‌های کنترل صنعتی در آمریکا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ تعدادی از کارشناسان امنیتی از صنایع مختلف، هفته آینده در کنفرانس امنیت سایبری " آی سی اس"، SecurityWeek’s ICS، در جورجیای آمریکا، جمع خواهند شد تا در مورد امنیت صنایع و تجهیزات کنترل صنعتی با یکدیگر به بحث و تبادل نظر بپردازند.
یکی از مهمانان ویژه این همایش، مایکل راجرز، فرمانده سایبری آمریکا و رییس آژانس امنیت ملی این کشور است. در این همایش چند روزه، علاوه بر برگزاری چندین کارگاه آموزشی، در مورد موضوعات مختلفی نظیر فناوری‌های عملیاتی (OS)، زیرساخت‌های حیاتی، سامانه‌های اسکادا و مدیریت سیستم‌ها صحبت خواهد شد. همچنین شرکت‌کنندگان در این همایش، آموزش‌های لازم برای دفاع از سازمان‌ها و شبکه‌های سازمانی در برابر حملات سایبری را فراخواهند گرفت. قرار است تا در این همایش، جلسه پرسش و پاسخی با حضور مایکل راجرز، در مورد نحوه امن سازی زیرساخت‌های کنترل صنعتی برگزار شود. همچنین در یکی از روزهای این همایش، قرار است تا در مورد آسیب‌پذیری کلیدهای پی ال سی، مقابله با حملات سایبری به سامانه‌های ایزوله (air-gapped) و حفظ آمادگی‌ها در برابر حملات سایبری بحث شود.
یکی دیگر از برنامه‌هایی که در دستور کار این همایش قرار گرفته است، بررسی تأثیرات حمله سایبری به نیروگاه‌های برق اوکراین و بروز خاموشی گسترده در این کشور، بر صنایع آمریکایی، انجام تمرینات واقعی حمله به صنایع نفت و گاز و بهره‌برداری از فناوری به کار رفته در ساخت بازی‌ها برای شبیه‌سازی حملات سایبری است. اخبار تکمیلی در مورد این نشست، متعاقباً اعلام خواهد شد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.