about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اداره تحقیقات فدرال آمریکا در مورد نقص امنیتی در سیستم احراز هویت چند عاملی هشدار داد که هکرهای روس با استفاده از آن ها حرکات جانبی را در شبکه هدف صورت می دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اداره تحقیقات فدرال آمریکا (FBI) مدعی است هکرهای روس توانسته اند پس از ثبت دستگاه خود در سیستم احراز هویت چند عاملی Due یک سازمان غیر دولتی، به فضای ابری آن دسترسی پیدا کرده اند. ظاهرا این رویداد به دنبال بهره برداری هکرها از پروتکل های پیش فرض احراز هویت چند عاملی رخ داده است که به درستی پیکربندی نشده اند.

هکرها برای رخنه به شبکه هدف و دسترسی به یک حساب غیر فعال و ثبت نشده، از داده های احراز هویتی استفاده کردند که در یک حمله حدس پسورد بروت فورس در معرض دسترسی قرار گرفته بودند. 

اف بی آی مدعی است هکرها توانستند یک دستگاه جدید را در حساب مذکور ثبت و ضمن تکمیل موارد مورد نیاز برای احراز هویت، به شبکه هدف دسترسی پیدا کنند. 

حساب هدف به دلیل غیر فعالی طولانی مدت از Due لغو ثبت نام شده بود اما در اکتیو دایرکتوری غیر فعال نشده بود. 

هکرها در محله بعد از طریق هدایت تماس های سیستم احراز هویت Due به یک میزبان محلی (به جای سرور Due)، سرویس احراز هویت را غیر فعال کردند. 

این موضوع به هکرها اجازه می دهد تا به عنوان کاربرهای غیر ادمین در VPN سازمان غیر دولتی هدف احراز هویت شوند و ضمن اتصال به کنترل کننده های دامین ویندوز از طریق RDP، به داده های احراز هویت دیگر حساب های دامین دسترسی پیدا کنند. 

هکرها توانستند با کمک این حساب های در معرض خطر قرار گرفته، به صورت جانبی در شبکه حرکت و به فضای ذخیره سازی ابری و حساب های ایمیل دسترسی پیدا کنند. 

سیسا و اف بی آی از تمامی سازمان ها خواستند تا از موارد زیر اطمینان حاصل کنند:

  • غیر فعال سازی حساب ها در اکتیو دایرکتوری و سیستم های احراز هویت چند عاملی
  • به روز رسانی تمامی سیستم ها و اولویت بندی اصلاح برای آسیب پذیری های بهره برداری شده

منبع:

تازه ترین ها
کلاهبرداران
1405/05/18 - 10:01- آسیا

کلاهبرداران آنلاین در چنگال پلیس سایبری پاکستان

آژانس ملی تحقیقات جرایم سایبری پاکستان 28 مظنون را به جرم کلاهبرداری آنلاین دستگیر کرد.

سکوت
1405/05/18 - 09:49- هوش مصنوعي

سکوت شرکت ایرگیولار درباره احتمال حملات بیشتر هوش مصنوعی

شرکت ایرگیولار، مؤسسه ارزیابی امنیت سایبری که آزمایش‌های آن نشان داد مدل‌های هوش مصنوعی شرکت‌های آنتروپیک، اوپن ای آی و متا قادر به نفوذ به سامانه‌های رایانه‌ای واقعی هستند، از اعلام تحت تأثیر بودن سایر مشتریان خود، خودداری کرده است.

کارزار
1405/05/18 - 09:41- اروپا

کارزار خارجی انتشار اطلاعات جعلی علیه گردشگران روس

سرویس امنیت دولتی گرجستان تحقیقات جنایی درباره یک کارزار ادعایی انتشار اطلاعات جعلی را آغاز کرده است که به گفته مقام‌های این کشور، با هدف ناامن و نامطلوب جلوه دادن گرجستان برای گردشگران روس راه‌اندازی شده است.